Libnet.ro
UNICEF

07:30

Atentat cu zece morti la Ambasada Iranului din Beirut

Adevărul Adevărul,
Atentat cu zece morti la Ambasada Iranului din Beirut

Cel putin zece persoane au fost ucise in aceasta dimineata dupa ce un dispozitiv explozibil a zguduit sudul orasului Beirut. Conform primelor rapoarte ale politiei, explozia a vizat Ambasada Iranului in Liban. continuă pe Adevărul

Atentate cu masini-capcana la Ambasada Iranului din Beirut: Cel putin 7 persoane au murit

Cel putin sapte persoane au fost ucise marti dimineata in apropierea Ambasadei Iranului din Beirut, Liban, in urma a doua explozii cu masini-capcana, relateaza Fox News. in urma primei explozii, poarta.

Atentat cu cel putin 18 morti langa Ambasada Iranului din Beirut

Cel putin 18 persoane au fost ucise in aceasta dimineata dupa ce un dispozitiv explozibil a zguduit sudul orasului Beirut. Conform primelor rapoarte ale politiei, explozia a vizat Ambasada Iranului in Liban.

UPDATE Atentat cu cel putin 18 morti langa Ambasada Iranului din Beirut

Cel putin 18 persoane au fost ucise in aceasta dimineata dupa ce un dispozitiv explozibil a zguduit sudul orasului Beirut. Conform primelor rapoarte ale politiei, explozia a vizat Ambasada Iranului in Liban.

ATENTATE la Beirut: Cel putin 23 de persoane au murit si 146 au fost ranite.

Doua atentate au fost comise marti in fata ambasadei Iranului din Beirut, bilantul fiind de 23 de morti si 150 de raniti, informeaza Mediafax. Explozia s-a produs cu putin timp inainte de ora locala 10. 00, ora Romaniei), in cartierul Bir Hassan, in partea de sud a Beirutului. Imagini difuzate de postul de televiziune Al-Mayadeen prezentau locuitori cuprinsi de panica, masini incendiate, corpuri calcinate si un incendiu intr-un imobil. Este vorba despre un dublu atac pentru care doi .

Cel putin zece morti intr-un atentat comis in fata Ambasadei Iranului la Beirut

Cel putin 10 persoane si-au pierdut viata intr-un atentat cu masina-capcana, comis marti in fata ambasadei Iranului la Beirut, a anuntat o sursa de securitate libaneza, potrivit AFP, citata de.

O grupare jihadista a revendicat atentatul din Beirut. Iranul acuza Israelul ca este responsabil

O grupare jihadista care ar avea legaturi cu reteaua extremista Al-Qaida a revendicat dublul atentat sinucigas comis marti in fata ambasadei Iranului la Beirut, in timp ce Iranul acuza Israelul ca se afla.

Cel putin 10 morti intr-un atentat cu bomba comis in fata ambasadei Iranului la Beirut

Cel putin 10 persoane si-au pierdut viata intr-un atentat cu masina-capcana comis astazi in fata ambasadei Iranului la Beirut, a anuntat o sursa de securitate libaneza, potrivit AFP.

Atentatul din Beirut inchide portile stadionului. Meciul dintre Liban si Iran se va juca fara specatori

Echipele nationale de fotbal ale Iranului si Libanului vor disputa fara spectatori partida programata sa aiba loc azi, la Beirut, transmite agentia ISNA, contand pentru preliminariile la turneul final al federa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )