Libnet.ro
UNICEF

10:00

Atentatul de la Consulatul Italiei din Cairo, revendicat de teroristii de la Stat islamic

Antena3 Antena3,
Atentatul de la Consulatul Italiei din Cairo, revendicat de teroristii de la Stat islamic

Militanti din gruparea terorista Statul Islamic SI) afirma ca reteaua lor se afla in spatele exploziei care a avariat grav sediul Consulatului Italiei din capitala egipteana Cairo, relateaza BBC News online,. continuă pe Antena3

MAE condamna atacul bomba comis langa Consulatul Italiei din Cairo: Actele de violenta care afecteaza reprezentante diplomatice straine, profund inumane si nejustificate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) condamna atacul cu bomba comis sambata in apropierea Consulatului Italiei din Cairo, in urma caruia o persoana si-a pierdut viata, iar alte cateva au fost ranite, potrivit.

Un mort si patru raniti intr-un atentat cu masina-capcana la Consulatul Italiei din Cairo

Cel putin o persoana a fost ucisa, iar alte patru ranite sambata dimineata, intr-un atac cu masina-capcana la Consulatul Italiei de la Cairo, dupa ce explozia puternica a avariat grav sediul reprezentantei.

Cel putin patru raniti intr-un atentat cu masina-capcana la Consulatul Italiei din Cairo

Cel putin patru persoane au fost ranite sambata dimineata intr-un atac cu masina-capcana la Consulatul Italiei de la Cairo, iar explozia puternica a avariat grav sediul reprezentantei.

Atentat cu masina-capcana la Consulatul Italiei din Cairo

Cel putin patru persoane au fost ranite sambata dimineata intr-un atac cu masina-capcana la Consulatul Italiei de la Cairo, iar explozia puternica a avariat grav sediul reprezentantei. Explozia a fost.

Statul Islamic revendica atentatul de la consulatul italian din Cairo

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a revendicat atentatul de sambata de la consulatul italian din Cairo care s-a soldat cu un mort si noua raniti si a facut apel la musulmani sa stea departe de cuiburile de securitate.

Atentat cu masina-capcana la Consulatul Italiei din Cairo: cel putin un mort si patru raniti

Cel putin o persoana a murit si alte patru au fost ranite in urma unei explozii cu bomba la Consulatul Italiei din Cairo, intr-un atac cu o masina-capcana, potrivit BBC News Online.

Ministrul italian de Externe: Italia nu se lasa intimidata de atacul comis la Consulatul sau din Cairo

Paolo Gentiloni, Ministrul italian de Externe, a declarat ca Italia nu se va lasa intimidata de atentatul produs asupra consulatului sau din Cairo, informeaza AFP, citata de Agerpres. El a mai precizat ca nu.

Statul Islamic a revendicat atacul comis asupra Consulatului italian din Cairo

Statul Islamic a revendicat atentatul comis la Consulatul italian din Cairo, care s-a soldat cu un mort si noua raniti, informeaza AFP, citata de Agerpres. Soldatii SI au reusit sa detoneze o masina capcana.

Egipt: Un atentat cu masina-capcana a avariat grav sediul Consulatului Italiei la Cairo. Cel putin patru persoane au fost ranite

Un atac cu masina-capcana a avut loc la Consulatul Italiei de la Cairo, explozia avariind grav sediul reprezentantei, informeaza BBC News. Potrivit Ministerului Sanatatii, cel putin o persoana a murit.

Un roman a murit in nordul Italiei din cauza caldurii

Un roman a murit, miercuri, in nosrdul Italiei dupa ce i s-a facut rau din cauza caldurii. Romanul in varsta de 48 de ani se afla la pescuit, miercuri la pranz, in zona Albaredo dAdige, o localitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )