Libnet.ro
UNICEF

01:06

Statul Islamic a revendicat atacul comis asupra Consulatului italian din Cairo

B1 B1,
Statul Islamic a revendicat atacul comis asupra Consulatului italian din Cairo

Statul Islamic a revendicat atentatul comis la Consulatul italian din Cairo, care s-a soldat cu un mort si noua raniti, informeaza AFP, citata de Agerpres. Soldatii SI au reusit sa detoneze o masina capcana. continuă pe B1

Statul Islamic revendica atentatul de la consulatul italian din Cairo

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a revendicat atentatul de sambata de la consulatul italian din Cairo care s-a soldat cu un mort si noua raniti si a facut apel la musulmani sa stea departe de cuiburile de securitate.

Statul Islamic, val de atentate sinucigase in Siria

Combatanti ai gruparii jihadiste Statul Islamic SI) au comis vineri cinci atentate sinucigase impotriva pozitiilor fortelor kurde si guvernamentale la Hassake, un oras din nord-estul Siriei, unde au ajuns la.

Ministrul italian de Externe: Italia nu se lasa intimidata de atacul comis la Consulatul sau din Cairo

Paolo Gentiloni, Ministrul italian de Externe, a declarat ca Italia nu se va lasa intimidata de atentatul produs asupra consulatului sau din Cairo, informeaza AFP, citata de Agerpres. El a mai precizat ca nu.

Statul Islamic in Gaza, un scenariu catastrofic

Tunis, Sousse, Kuweit-city, Sirte si Sinaiul egiptean. Din Irak si Siria, Statul islamic isi intinde tentacule peste tot in jurul Mediteranei. Dar nu acesta ar fi scenariu cel mai rau, scrie Olivier Ravanello, in Le Monde.

Site-ul Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, piratat: Statul Islamic ar sta la baza incidentului

Site-ul Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, organizatie ce difuzeaza zilnic informatii cu privire la conflictul din Siria, a fost piratat miercuri, de presupusi membri ai gruparii Statul Islamic,.

Liderul filialei Statul Islamic in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu avion american fara pilot

Liderul organizatiei Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan Hafiz Saeed Khan a fost ucis intr-un atac efectuat cu un avion american fara pilot in estul Afganistanului, au anuntat sambata autoritatile afgane si doi combatanti SI prezenti in timpul atacului, relateaza AFP.

Liderul gruparii Statul Islamic din Afganistan si Pakistan, ucis intr-un tir al unei drone

Liderul gruparii Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un tir al unei drone americane in estul Afganistanului, au anuntat autoritatile afgane, relateaza AFP si Reuters.

Turcia: 21 de persoane, cele mai multe dintre ele suspectate de apartenenta la Statul Islamic, au fost arestate

21 de persoane, majoritatea suspectate de apartenenta la organizatia jihadista Statul Islamic, au fost arestate in Turcia, in urma unor raiduri intreprinse vineri pe teritoriul tarii, informeaza Reuters. Trei.

Turcia a arestat 21 de persoane, majoritatea suspectate de apartenenta la Statul Islamic

Politia turca a arestat 21 de persoane, majoritatea suspectate de apartenenta la organizatia jihadista Statul Islamic, in urma unor raiduri intreprinse vineri pe teritoriul tarii, informeaza.

Propaganda jihadistilor de la Statul Islamic, desprinsa din manualele cartelurilor mexicane de droguri

Campania purtata in mediul online de jihadistii de la Statul Islamic, unde sunt incarcate frecvent videoclipuri cu executii si alte atrocitati, pare desprinsa din manualele cartelurilor de droguri din Mexic,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )