Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministrul italian de Externe: Italia nu se lasa intimidata de atacul comis la Consulatul sau din Cairo

B1 B1,
Ministrul italian de Externe: Italia nu se lasa intimidata de atacul comis la Consulatul sau din Cairo

Paolo Gentiloni, Ministrul italian de Externe, a declarat ca Italia nu se va lasa intimidata de atentatul produs asupra consulatului sau din Cairo, informeaza AFP, citata de Agerpres. El a mai precizat ca nu. continuă pe B1

Ministrul italian de Externe, in vizita la Bucuresti: Peste 100 de firme italiene vin lunar in Romania

Ministrul italian de Externe, Paolo Gentiloni, a declarat, joi, la Bucuresti, ca peste 100 de firme italiene noi vin in Romania, urmare a incredere in stabilitatea si cresterea economica de aici, precizand, totodata, ca acele controverse care apar in anumite domenii se rezolva intre prieteni. Seful diplomatiei italiene a afirmat, in cadrul declaratiilor comune cu ministrul roman de Externe, Bogdan Aurescu, ca exista o intensificare a relatiilor economice dintre Romania si Italia.

Ministrul italian de Externe: Italia a pariat pe viitorul economic al Romaniei de foarte multa vreme. in fiecare luna exista peste 100 de societati italiene care vin in Romania

Ministrul italian de Externe, Paolo Gentiloni, a declarat ca peste o suta de societati italiene vin in Romania in fiecare luna, Italia fiind statul care a pariat de multa vreme pe viitorul economic al.

Reactii dupa atentatul de la Cairo: Italia nu se va lasa intimidata

Italia nu se va lasa intimidata de atentatul produs in dimineata zilei de sambata asupra Consulatului sau de la Cairo, a declarat ministrul italian al afacerilor externe Paolo Gentiloni, precizand ca nu.

Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul italian de Externe

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe ministrul Afacerilor Externe al Italiei, Paolo Gentiloni, printre temele de discutie fiind migratia, situatia din Grecia si din vecinatatea estica, in special din Republica Moldova si Ucraina.

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul italian de Externe, Paolo Gentiloni

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe ministrul Afacerilor Externe al Italiei, Paolo Gentiloni, printre temele de discutie fiind migratia, situatia din Grecia si din vecinat.

Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu ministrul italian de Externe

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, joi, la Palatul Cotroceni, cu seful diplomatiei italiene, Paolo Gentiloni, acesta urmand sa aiba discutii si cu omologul sau roman, Bogan Aurescu.

Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe ministrul italian al Afacerilor Externe, Paolo Gentiloni

Ministrul italian al Afacerilor Externe, Paolo Gentiloni, a fost primit joi la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. in cadrul.

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, se vor intalni joi cu ministrul italian de Externe

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, se vor intalni joi cu seful diplomatiei italiene, Paolo Gentiloni. Potrivit Administratiei Prezidentiale, Klaus Iohannis il va.

Statul Islamic a revendicat atacul comis asupra Consulatului italian din Cairo

Statul Islamic a revendicat atentatul comis la Consulatul italian din Cairo, care s-a soldat cu un mort si noua raniti, informeaza AFP, citata de Agerpres. Soldatii SI au reusit sa detoneze o masina capcana.

Klaus Iohannis se va intalni cu ministrul italian de Externe

Presedintele Iohannis il va primi, joi, la ora 10, la Palatul Cotroceni, pe seful diplomatiei italiene, Paolo Gentiloni.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )