Libnet.ro
UNICEF

20:00

Atentie, soferi! Cod galben de ceata, pana la ora 11. Vizibilitatea a scazut sub 50 de metri

Antena3 Antena3,
Atentie, soferi! Cod galben de ceata, pana la ora 11. Vizibilitatea a scazut sub 50 de metri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru sapte judete din Moldova, valabila in urmatoarele doua ore. Potrivit meteorologilor,. continuă pe Antena3

Atentie, soferi! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla duminica dimineata, pana la ora 10. 00, sub Cod galben de ceata. Politistii recomanda soferilor sa fie prudenti si sa pastreze distanta regulamentara intre masini.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cum se trateaza minim invaziv tumorile hepatice? Dr. Radu Dumitru, medic specialist radiologie interventionala, discuta online cu cititorii, marti de la ora 11.00

Ce optiuni de tratament au pacientii diagnosticati cu tumori hepatice si care sunt variantele minim invazive chemoembolizarea hepatica si radiofrecventa hepatica) ? Ce riscuri exista si ce presupune perioada de recuperare? Dr. Radu Dumitru, medic specialist radiologie interventionala, discuta online cu cititorii, marti de la ora 11. Adreseaza-i o intrebare medicului pe MedLive. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )