Libnet.ro
UNICEF

13:00

Atentionare MAE pentru romanii care merg in Danemarca: Cozi la granita danezo-germana din cauza refugiatilor

B1 B1,
Atentionare MAE pentru romanii care merg in Danemarca: Cozi la granita danezo-germana din cauza refugiatilor

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru romanii care tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Germania sau Danemarca. Atat pe rute terestre, cat si a trenurilor si a. continuă pe B1

Gratuitate pe bani grei pentru pacientii care merg la clinicile private

Avem dreptul la analize si investigatii gratuite, de cateva ori pe an, in realitate, insa, gratuitatea e pe bani grei. Se intampla in mai toate clinicile private care au contract cu Casa Nationala de.

Vesti bune pentru romanii care isi cauta un loc de munca

Unul din cinci angajatori din Romania intentioneaza sa atraga personal in companie in ultimul trimestru al acestui an, angajatorii romani raportand o previziune neta de angajare de +16%, cea mai optimista din.

REVISTA PRESEI: Ce pret a obtinut Romania pentru medicamentele care vindeca hepatita C

Din ziarele de joi, aflam care este pretul obtinut de Romania pentru medicamentul care poate vindeca hepatita C, dar si despre o prevedere a Codului Fiscal care afecteaza in mod special persoanele fara venituri. in continuare, citim despre o posibila intalnire dintre Gabriel Oprea si Traian Basescu si despre noua lege a salarizarii bugetarilor.

Dragnea, despre votul prin corespondenta: Ar putea fi introdus si pentru cei care voteaza in tara, nu doar pentru diaspora

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat ca daca sistemul votului prin corespondenta va functiona bine pentru diaspora, si se va putea asigura securitatea acestuia, va putea fi introdus si pentru cetatenii care locuiesc in tara.

Sorin Oprescu, mesaj din arest pentru cei care il acuza: Aveti putintica rabdare, domnilor!

Alexandru Chiciu, avocatul lui Sorin Oprescu, a declarat ca l-a vizitat pe primar in arest, ca Oprescu nu va demisiona, iar mesajul sau pentru cei care s-au grabit sa-l acuze este Aveti putintica.

Romanii care au ingrozit Belgia. I-au speriat pe magistrati cu violenta de care au dat dovada

Cinci romani sunt judecati zilele acestea la Bruxelles pentru un jaf care a ingrozit Belgia. Membrii unei bande criminale, romanii sunt considerati atat de periculosi ca, pentru prima data in doua decenii,.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )