Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentionare pentru presa franceza dupa atacul de la Nisa

România Liberă România Liberă,
Atentionare pentru presa franceza dupa atacul de la Nisa

Imagini amator cu victimele atacului comis joi seara la Nisa pe Promenade des Anglais au fost difuzate in cursul noptii de mai multe televiziuni franceze, fapt care a starnit critici din partea telespectatorilor si o chemare la ordine din partea Consiliului Superior francez al Audiovizualului CSA), relateaza AFP, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Clipe de disperare pentru un tata roman care isi cauta fiicele dupa atacul de la Nisa: Am trait filme de groaza. Am vazut creierul unui om, era sa calc pe el. Nu stiu daca va puteti imagina asa ceva

Alexandru Zaharia, un roman care conduce un restaurant la Nisa, povesteste ca in seara atacului a trait momente de cosmar. Fetitele sale se aflau, ca in fiecare an, impreuna cu sotia sa va.

Klaus Iohannis, reactie dupa atacul de la Nisa

Presedintele Klaus Iohannis a transmis condoleante familiilor victimelor atacului de la Nisa, spunand ca flagelul terorismului trebuie combatut solidar. Condamn ferm atacul infiorator care a av.

Franta mobilizeaza rezervistii, dupa atacul de la Nisa

Presedintele francez Francois Hollande si-a anuntat decizia de a apela la rezervisti pentru a asigura protectia teritoriului dupa atentatul care a facut cel putin 80 de morti joi la Nisa sud-est), relateaza AF.

Prima reactie a Ambasadei Romaniei la Paris: Nu au fost primite solicitari de asistenta consulara din partea cetatenilor romani, dupa atacul din Nisa

Ambasada Romaniei la Paris a recatoionat la cateva ore de la atacul terrorist din Nisa, soldat cu zeci de victim Detalii AICI) in jurul orei 4 dimineata, pe contul de Facebook al Ambasadei a fost.

MAE, dupa atacul de la Nisa: Se fac demersuri pe langa autoritatile locale pentru obtinerea de informatii privind cetatenia victimelor

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat, joi noapte, in urma atacului de la Nisa, ca face demersuri in regim de urgenta pe langa autoritatile locale pentru obtinerea unor informatii suplimentare privind cetatenia victimelor, iar Ambasada Romaniei in Franta si Consulatul General la Marsilia mentin in permanenta legatura cu celulele de criza constituite de autoritatile franceze.

Ce a ramas in urma dupa masacrul de la NISA (IMAGINI SOCANTE)

Dezastru lasat in urma de atentatul terorist de la Nisa. Dupa ce un camion a intrat in multime ucigand zeci de oameni si ranind alte sute chiar de Ziua Nationala a Frantei Detalii AICI),.

Victor Ponta, reactie dupa atacul terorist din Franta: Solidaritatea este arma noastra principala. in Romania suntem tinuti intr-un razboi absurd

Fostul premier Victor Ponta a reactionat pe Facebook, dupa atacul terorist de la Nisa, subliniind ca prioritatea ar trebui sa fie pretutindeni combaterea terorismului. Condoleante si solidaritate cu.

Germania inaspreste controalele la granita cu Franta dupa atacul terorist de la Nisa

Germania va inaspri controalele pe aeroporturi, precum si la punctele de trecere rutiere si feroviare la granita cu Franta dupa atentatul terorist de la Nisa, a informat astazi politia federala germana, potrivit Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )