Libnet.ro
UNICEF

22:30

Klaus Iohannis, reactie dupa atacul de la Nisa

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, reactie dupa atacul de la Nisa

Presedintele Klaus Iohannis a transmis condoleante familiilor victimelor atacului de la Nisa, spunand ca flagelul terorismului trebuie combatut solidar. Condamn ferm atacul infiorator care a av. continuă pe Antena3

FOTO + VIDEO. Atentatul terorist de la Nisa. Reactiile liderilor romani. Klaus Iohannis: Condamn ferm atacul infiorator. O zi de sarbatoare s-a transformat intr-una de doliu

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos si-au exprimat, vineri dimineata, solidaritatea cu statul francez si cu familiile victimelor, ca urmare a atacului terorist care a avut loc, in noaptea de joi spre vineri, la Nisa, unde un sofer a intrat, in mod intentionat, in multimea care celebra Ziua Nationala a Frantei.

Victor Ponta, reactie dupa atacul terorist din Franta: Solidaritatea este arma noastra principala. in Romania suntem tinuti intr-un razboi absurd

Fostul premier Victor Ponta a reactionat pe Facebook, dupa atacul terorist de la Nisa, subliniind ca prioritatea ar trebui sa fie pretutindeni combaterea terorismului. Condoleante si solidaritate cu.

Franta mobilizeaza rezervistii, dupa atacul de la Nisa

Presedintele francez Francois Hollande si-a anuntat decizia de a apela la rezervisti pentru a asigura protectia teritoriului dupa atentatul care a facut cel putin 80 de morti joi la Nisa sud-est), relateaza AF.

O zi de sarbatoare s-a transformat intr-una de doliu, dupa ce o mana criminala a curmat vietile a zeci de oameni si a lasat in urma peste o suta de raniti. Presedintele Klaus Iohannis, condamna atacul terorist de la Nisa

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pe retelele de socializare in urma atentatului terorist de la Nisa. Dupa ce in luna noiembrie Statul Islamic a lovit capitala, Paris, de data aceasta, atacul a .

Klaus Iohannis, dupa atentatul de la Nisa: Sunt in stransa legatura cu autoritatile pentru a ma asigura ca cei doi romani raniti primesc toate ingrijirile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante poporului francez, dupa masacrul comis la Nisa in seara de 14 iulie. Seful statului a dat asigurari ca se afla in legatura cu.

Prima reactie a Ambasadei Romaniei la Paris: Nu au fost primite solicitari de asistenta consulara din partea cetatenilor romani, dupa atacul din Nisa

Ambasada Romaniei la Paris a recatoionat la cateva ore de la atacul terrorist din Nisa, soldat cu zeci de victim Detalii AICI) in jurul orei 4 dimineata, pe contul de Facebook al Ambasadei a fost.

Klaus Iohannis a semnat in cartea de condoleante, deschisa la Ambasada Frantei in memoria victimelor masacrului de la Nisa (VIDEO)

Presdintele Klaus Iohannis a mers vineri la Ambasada Frantei pentru a semna in cartea de condoleante deschisa la sediul reprezentantei diplomatice, in memoria victimelor masacrului de la Nisa. Cel.

Atentionare pentru presa franceza dupa atacul de la Nisa

Imagini amator cu victimele atacului comis joi seara la Nisa pe Promenade des Anglais au fost difuzate in cursul noptii de mai multe televiziuni franceze, fapt care a starnit critici din partea telespectatorilor si o chemare la ordine din partea Consiliului Superior francez al Audiovizualului CSA), relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Clipe de disperare pentru un tata roman care isi cauta fiicele dupa atacul de la Nisa: Am trait filme de groaza. Am vazut creierul unui om, era sa calc pe el. Nu stiu daca va puteti imagina asa ceva

Alexandru Zaharia, un roman care conduce un restaurant la Nisa, povesteste ca in seara atacului a trait momente de cosmar. Fetitele sale se aflau, ca in fiecare an, impreuna cu sotia sa va.

MAE, dupa atacul de la Nisa: Se fac demersuri pe langa autoritatile locale pentru obtinerea de informatii privind cetatenia victimelor

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat, joi noapte, in urma atacului de la Nisa, ca face demersuri in regim de urgenta pe langa autoritatile locale pentru obtinerea unor informatii suplimentare privind cetatenia victimelor, iar Ambasada Romaniei in Franta si Consulatul General la Marsilia mentin in permanenta legatura cu celulele de criza constituite de autoritatile franceze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )