Libnet.ro
UNICEF

19:30

Klaus Iohannis, dupa atentatul de la Nisa: Sunt in stransa legatura cu autoritatile pentru a ma asigura ca cei doi romani raniti primesc toate ingrijirile (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, dupa atentatul de la Nisa: Sunt in stransa legatura cu autoritatile pentru a ma asigura ca cei doi romani raniti primesc toate ingrijirile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante poporului francez, dupa masacrul comis la Nisa in seara de 14 iulie. Seful statului a dat asigurari ca se afla in legatura cu. continuă pe B1

Alianta Nord-Atlantica, solidara cu poporul francez dupa atentatul de la Nisa

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a afirmat vineri ca Alianta Nord-Atlantica isi exprima puternica solidaritate cu poporul francez dupa atentatul sangeros de la Nisa sud), soldat cu peste 200 de morti si raniti.

FOTO + VIDEO. Atentatul terorist de la Nisa. Reactiile liderilor romani. Klaus Iohannis: Condamn ferm atacul infiorator. O zi de sarbatoare s-a transformat intr-una de doliu

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos si-au exprimat, vineri dimineata, solidaritatea cu statul francez si cu familiile victimelor, ca urmare a atacului terorist care a avut loc, in noaptea de joi spre vineri, la Nisa, unde un sofer a intrat, in mod intentionat, in multimea care celebra Ziua Nationala a Frantei.

Italia intareste controalele la granita cu Franta dupa atentatul terorist de la Nisa

Italia va spori controalele la trei puncte de trecere a frontierei cu Franta si pe trenurile care fac legatura intre cele doua tari dupa atentatul terorist de joi seara de la Nisa, a declarat vineri.

O zi de sarbatoare s-a transformat intr-una de doliu, dupa ce o mana criminala a curmat vietile a zeci de oameni si a lasat in urma peste o suta de raniti. Presedintele Klaus Iohannis, condamna atacul terorist de la Nisa

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pe retelele de socializare in urma atentatului terorist de la Nisa. Dupa ce in luna noiembrie Statul Islamic a lovit capitala, Paris, de data aceasta, atacul a .

Klaus Iohannis, reactie dupa atacul de la Nisa

Presedintele Klaus Iohannis a transmis condoleante familiilor victimelor atacului de la Nisa, spunand ca flagelul terorismului trebuie combatut solidar. Condamn ferm atacul infiorator care a av.

Declaratiile revoltatoare facute de o turista britanica, dupa atentatul terorist de la Nisa: Poate e groaznic si un pic egoist, dar ne-a stricat...

O turista din Marea Britanie a declarat, la Sky News, ca vacanta ei de cumparaturi a fost ruinata, dupa atentatul terorist de la Nisa, soldat cu cel putin 84 de morti, scrie Daily Mail. Lucy Nesbitt-Comaskey.

Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa atentatul de la Nisa

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ofera un verdict necrutator dupa cel mai nou atentat din Franta. Soferul asasin al camionului de la Nisa e un cetatean civil european. Care a ucis si ranit sute de.

Poveste emotionanta: Bebelus de opt luni, regasit cu ajutorul Facebook, dupa atentatul de la Nisa

Un bebelus de opt luni, pierdut de parintii sai in timpul atacului de la Nisa, a fost regasit cu ajutorul retelei de socializare Facebook.

Klaus Iohannis a semnat in cartea de condoleante, deschisa la Ambasada Frantei in memoria victimelor masacrului de la Nisa (VIDEO)

Presdintele Klaus Iohannis a mers vineri la Ambasada Frantei pentru a semna in cartea de condoleante deschisa la sediul reprezentantei diplomatice, in memoria victimelor masacrului de la Nisa. Cel.

Klaus Iohannis, in razboi cu marile retele comerciale

Magazinele mari vor fi obligate sa se aprovizioneze cu produse alimentare pe lantul scurt, iar supermarketurile vor functiona in continuare si in weekend, potrivit unei legi promulgate, ieri, de presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )