Libnet.ro
UNICEF

22:30

Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa atentatul de la Nisa

Antena3 Antena3,
Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa atentatul de la Nisa

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ofera un verdict necrutator dupa cel mai nou atentat din Franta. Soferul asasin al camionului de la Nisa e un cetatean civil european. Care a ucis si ranit sute de. continuă pe Antena3

Alianta Nord-Atlantica, solidara cu poporul francez dupa atentatul de la Nisa

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a afirmat vineri ca Alianta Nord-Atlantica isi exprima puternica solidaritate cu poporul francez dupa atentatul sangeros de la Nisa sud), soldat cu peste 200 de morti si raniti.

Declaratiile revoltatoare facute de o turista britanica, dupa atentatul terorist de la Nisa: Poate e groaznic si un pic egoist, dar ne-a stricat...

O turista din Marea Britanie a declarat, la Sky News, ca vacanta ei de cumparaturi a fost ruinata, dupa atentatul terorist de la Nisa, soldat cu cel putin 84 de morti, scrie Daily Mail. Lucy Nesbitt-Comaskey.

Italia intareste controalele la granita cu Franta dupa atentatul terorist de la Nisa

Italia va spori controalele la trei puncte de trecere a frontierei cu Franta si pe trenurile care fac legatura intre cele doua tari dupa atentatul terorist de joi seara de la Nisa, a declarat vineri.

Poveste emotionanta: Bebelus de opt luni, regasit cu ajutorul Facebook, dupa atentatul de la Nisa

Un bebelus de opt luni, pierdut de parintii sai in timpul atacului de la Nisa, a fost regasit cu ajutorul retelei de socializare Facebook.

Klaus Iohannis, dupa atentatul de la Nisa: Sunt in stransa legatura cu autoritatile pentru a ma asigura ca cei doi romani raniti primesc toate ingrijirile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante poporului francez, dupa masacrul comis la Nisa in seara de 14 iulie. Seful statului a dat asigurari ca se afla in legatura cu.

Un roman isi cauta disperat fiicele dupa atentatul terorist de la Nisa

Un roman isi cauta disperat fiicele, care se aflau joi seara la focul de artificii de la Nisa, unde a avut loc atentatul terorist, informeaza Republica. ro. Alexandru Zaharia conduce un restaurant din.

Nisa: Doua imobile, evacuate, din cauza unei masini suspecte, dupa atentatul din 14 iulie

Doua imobile de pe Route de Turin, Nisa, au fost evacuate, dupa ce un camion suspect a garat acolo, conform Nice Matin, citata de bfmtv. com.

Atentatul de la Nisa. Mai multe state europene intaresc masurile de securitate

Dupa atentatul de la Nisa, mai multe state europene, intre care Italia, Germania, Belgia si Marea Britanie, au anuntat ca isi sporesc masurile de securitate, intarind controalele la punctele de trecere a frontierei cu Franta.

Comunicatul MAE dupa atentatul terorist de la Nisa. Mesaj important pentru romani, dupa ce doi conationali au fost raniti

Ministerul Afacerilor Externe condamna in termenii cei mai fermi atacul terorist care a avut loc la Nisa, Franta, in timpul sarbatorii Zilei Nationale, soldat cu pierderi de vieti omenesti.

Comunicatul MAE dupa atentatul terorist de la Nisa, soldat cu cel putin 84 de morti

Ministerul Afacerilor Externe condamna in termenii cei mai fermi atacul terorist care a avut loc la Nisa, Franta, in timpul sarbatorii Zilei Nationale, soldat cu pierderi de vieti omenesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )