Libnet.ro
UNICEF

16:00

Audientele de la Oscar. Ce prezentator a avut cel mai mare succes?

ADPM ADPM,
Audientele de la Oscar. Ce prezentator a avut cel mai mare succes?

Audientele de la Oscar au diferit, an la an, si in functie de cine a fost gazda ceremoniei. Iata ce prezentator a avut cel mai mare succes in ultimii 17 ani. continuă pe ADPM

FOTO + VIDEO. Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa, a inceput sa erupa

Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa, aflat pe coasta estica a insulei italiene Sicilia, a intrat in faza de eruptie, luni seara, a confirmat un purtatorul de cuvant al Institutului National de Geofizica si Vulcanologie INGV).

China, cel mai mare partener comercial al Germaniei. Cele doua tari au facut schimburi de 170 de miliarde de euro

China a devenit pentru prima data cel mai important partener comercial al Germaniei in 2016, intrecand Statele Unite, care se afla pe locul trei, dupa Franta .

Eleva cu cel mai mare punctaj la olimpiada denunturilor: Reactia profesorilor care au contestat subiectele este exagerata (VIDEO)

Subiect controversat la Olimpiada la Limba Romana din judetul Prahova. Elevii au avut de rezolvat un caz aparte. Mai exact, acestia trebuiau sa-si imagineze ca sunt personajul ce colecteaza taxele de la.

Moonlight, desemnat cel mai bun film al anului

ACTUALIZARE 08:38 Lista completa a trofeelor atribuite in cadrul celor 24 de categorii de premii care au fost decernate la gala Oscar din acest an Cea de-a 89-a gala de decernare a premiilor Oscar a avut loc in noaptea de duminica spre luni la Dolby Theatre din Los Angeles. *ACTUALIZARE 08:27 Gafa de proportii la Oscar 2017: Moonlight castiga premiul pentru cel mai bun film, dupa o eroare a organizatorilor ---------- Cea de-a 89-a gala de decernare a premiilor Oscar, organizata la Dolby Theatre din Los Angeles s-a incheiat. Lungmetrajul Moonlight a castigat premiul Oscar la categoria cel mai bun film.

LIVE BLOG Oscar 2017: Mahershala Ali si Viola Davis au castigat primele Oscaruri din cariera pentru roluri secundare

Decernarea premiilor Academiei Americane de Film este cel mai mare eveniment din industria cinematografica, fiind recompensate eforturile artistilor din fata si din spatele camerelor. Gala Oscar 2017 a debutat cu defilarea starurilor pe covorul rosu de la Dolby Theatre din Hollywood, iar echipa Adevarul este pregatita sa va ofere in timp real cele mai importante momente ale ceremoniei. Ramaneti cu noi sa comentam impreuna.

Premiera la Oscar 2017. Mahershala Ali, castigatorul distinctiei pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar, este primul artist de origine musulmana care a obtinut o astfel de recunoastere

Mahershala Ali a castigat premiul Oscar la categoria Cel mai bun actor in rol secundar pentru rolul sau din filmul Moonlight, fiind singurul actor de origine musulmana, care a castigat o astfel de distinctie.

Ecaterina Vrana prima pictorita din Romania prezenta cu o expozitie personala la Armory Show, cel mai mare targ de arta din spatiul nord-american

Institutul Cultural Roman de la New York ICRNY) anunta prezenta lucrarilorartistei plastice Ecaterina Vrana,la unul dintre cele mai importante targuri de arta moderna si contemporana din lume, intitulat The Armory Show, din New York. Lucrarile Ecaterinei Vranavor fi reprezentantede catre Mihai Nicodim, detinator al galeriilor omonime din Los Angeles si Bucuresti.

VIDEO! Soc la Premiile Oscar! Cum s-a intamplat cea mai mare gafa din istoria ceremoniei!

Warren Beatty si Faye Dunaway au fost duminica seara protagonistii celei mai mari gafe din istoria Premiilor Oscar. Acestia au anuntat gresit castigatorul premiului pentru Cel mai bun film, vina fiind a organizatorilor care le-au dat un plic gresit.

Mahershala Ali a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar. The Salesman, desemnat cel mai bun film strain

Mahershala Ali a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar, gratie prestatiei sale din filmul Moonlight, la cea de-a 89-a gala de decernare a premiilor Academiei de film americane, anunta News. ro. The Salesman, o coproductie Iran-Franta, a fost desemnat cel mai bun film strain. Grandioasa gala a Premiilor Oscar are loc la aceasta ora, la Dolby Theatre din Los Angeles.

VIDEO OSCAR 2017 Gafa enorma la Oscar. La La Land a fost anuntat ca a castigat premiul pentru Cel mai bun film. De fapt, castigatorul era Moonlight

Productia Moonlight, regizata de Barry Jenkins, a castigat, duminica seara, la Los Angeles, premiul pentru cel mai bun film in cadrul celei de a 89-a editii a premiilor Academiei americane de film. Warren Beatty, cel care a decernat trofeul, anuntase initial, in mod eronat, ca La La Land a castigat acest premiu.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )