Libnet.ro
UNICEF

06:30

AUDIO. Cea mai veche piesa muzicala din lume, descoperita in Siria

Antena3 Antena3,
AUDIO. Cea mai veche piesa muzicala din lume, descoperita in Siria

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria, informeaza maxisciences. com. Descifrata de. continuă pe Antena3

Cea mai veche piesa muzicala din lume a fost descoperita in Siria: A fost compusa in urma cu 3.400 ani

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria, informeaza MaxiSciences. Descifrata de specialisti,.

VIDEO. Cea mai veche piesa muzicala din lume, compusa in urma cu 3.400 de ani

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria, informeaza maxisciences. com, citat de Mediafax.

VIDEO. DESCOPERIRE. Cea mai veche piesa muzicala din lume a fost gasita in Siria. A fost compusa in urma cu 3.400 de ani

Descifrata de specialisti, piesa muzicala atesta ca in urma cu 3. 400 de ani existau teorii muzicale avansate si a unei game de sapte tonuri, anterioare culturii elene.

Brazilia: Cea mai ampla operatiune de securitate din istorie pentru finala Cupei Mondiale

Autoritatile braziliene au anuntat recent ca vor dispune cea mai ampla operatiune de securitate din istorie pentru finala Cupei Mondiale, programata duminica, relateaza BBC.

FOTO APOCALIPTICE. Cum arata cel mai bizar CIMITIR de masini din lume, vechi din Al Doilea Razboi Mondial

Imaginile apocaliptice din galeria foto de mai sus nu sunt dintr-un film cu zombie, ci dintr-unul din cele mai mari cimitire de masini din lume.

Cele mai scumpe 5 orase din lume pentru expati

Fluctuatia valutei si inflatia au pus orasele africane, europene si asiatice in topul celor mai scumpe orase pentru expati. Conform studiului Mercer, Wall-street. ro prezinta topul celor mai scumpe 5 orase ale lumii.

O turcoaica de 17 ani care masoara 2,13 m inaltime a fost declarata cea mai inalta adolescenta din lume (FOTO)

O adolescenta de 17 ani din Turcia, care masoara 2,13 metri, a fost declarata oficial cea mai inalta fata din lume, informeaza Daily Mail. Rumeysa Gelgi a primit distinctia Guiness World Record in orasul ei.

Firma Corinei Vintan bate palma cu cea mai mare companie de PR din lume

Compania de lobby a fostului purtator de cuvant din MAE, Corina Vintan, s-a afiliat celei mai mari firme de relatii publice din lume, Edelman, intr-o miscare strategica pentru dezvoltarea regionala a Links Associates.

Cum arata cel mai aglomerat oras din lume, vazut din avion. Aproape 15 milioane de oameni traiesc aici

China este una din cele mai mari tari din lume. Iar pentru al patrulea an consecutiv, Shanghaiul a primit titlul de cel mai aglomerat oras din lume. Aproape 15 milioane de oameni locuiesc in aceasta metropola, iar.

Cel mai scump ceas din lume va fi scos la licitatie pentru 12 milioane de euro

Cel mai scump ceas din lume, o capodopera a ceasornicarilor elvetieni, estimat la 12 milioane de euro, va fi scos la vanzare intr-o licitatie care va fi organizata de casa Sothebys pe 14 noiembrie, la Geneva,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )