Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australia suspenda imigratia din Africa de Vest, din cauza epidemiei de Ebola

B1 B1,
Australia suspenda imigratia din Africa de Vest, din cauza epidemiei de Ebola

Australia a anuntat luni o serie de masuri care vizeaza suspendarea imigratiei provenind din tari din Africa de Vest afectate de epidemia de Ebola. Ministrul pentru Imigratie,Scott Morrisson, a declarat. continuă pe B1

Australia suspenda imigratia din Africa de Vest, din cauza epidemiei de Ebola

Australia a anuntat luni o serie de masuri care vizeaza suspendarea imigratiei provenind din tari din Africa de Vest afectate de epidemia de Ebola, in incercarea de a impiedica raspandirea virusului pe.

O asistenta medicala din SUA, plasata in carantina dupa ce s-a intors din Africa de Vest, da in judecata statul pentru incalcarea drepturilor omului

O asistenta medicala din SUA spune ca a fost tratata ca un criminal dupa ce s-a intors din Africa de Vest, unde a ingrijit persoanele bolanve, si a angajat un avocat specializat pe drepturile omului pentru a contesta plasarea sa fortata in carantina, scrie The Telegraph.

Ambasadorul american la ONU viziteaza tarile cele mai afectate de Ebola din Africa de Vest

Ambasadorul american la ONU, Samantha Power face o vizita in tarile din Africa de Vest cele mai afectate de virusul Ebola,informeaza AFP. Ambasadorul Samantha Power va ajunge in Guineea, Sierra Leone, Liberia, trei.

Medicul din New York care s-a intors din Africa de Vest ARE EBOLA

Un medic din New York revenit recent din Africa de Vest a contractat virusul Ebola, a anuntat joi seara primarul orasului, Bill de Blasio, citat de AFP, conform Mediafax. Acest medic, in varsta de 33 de ani care.

Din cauza epidemiei de Ebola, Australia a suspendat programul privind imigratia cetatenilor din Africa

Anuntul intervine dupa ce in care o tanara in varsta de 18 ani sosita in urma cu 12 zile in Australia din Guineea a fost plasata in izolare intr-un spital din statul Queensland, dupa ce a prezentat simptome de febra.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )