Libnet.ro
UNICEF

00:08

Din cauza epidemiei de Ebola, Australia a suspendat programul privind imigratia cetatenilor din Africa

România Liberă România Liberă,
Din cauza epidemiei de Ebola, Australia a suspendat programul privind imigratia cetatenilor din Africa

Anuntul intervine dupa ce in care o tanara in varsta de 18 ani sosita in urma cu 12 zile in Australia din Guineea a fost plasata in izolare intr-un spital din statul Queensland, dupa ce a prezentat simptome de febra. continuă pe România Liberă

Australia suspenda imigratia din Africa de Vest, din cauza epidemiei de Ebola

Australia a anuntat luni o serie de masuri care vizeaza suspendarea imigratiei provenind din tari din Africa de Vest afectate de epidemia de Ebola. Ministrul pentru Imigratie,Scott Morrisson, a declarat.

Australia suspenda imigratia din Africa de Vest, din cauza epidemiei de Ebola

Australia a anuntat luni o serie de masuri care vizeaza suspendarea imigratiei provenind din tari din Africa de Vest afectate de epidemia de Ebola, in incercarea de a impiedica raspandirea virusului pe.

Croatia: Fostul premier Ivo Sanader, spitalizat din cauza unor probleme cardiace

Fostul premier croat Ivo Sanader, inchis pentru opt si jumatate pentru fapte de coruptie, a fost spitalizat sambata din cauza unei aritmii cardiace, informeaza AFP. Sanader a fost spitalizat dupa ce starea.

Peste 824.000 de oameni si-au parasit casele din cauza conflictului din Ucraina

Mai mult de 824. 000 de persoane au fost fortate sa-si paraseasca locuintele din Ucraina din cauza conflictului declansat la inceputul anului, a anuntat vineri inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati.

Circulatie ingreunata pe autostrazile A1 si A2, din cauza zapezii

Circulatia pe autostrazile A1 Bucuresti - Pitesti si A2 Bucuresti - Constanta este ingreunata din cauza zapezii, care in unele zone masoara unu-doi centimetri, dar si a poleiului.

Doua echipe de Formula 1 nu vor participa la MP al SUA din cauza problemelor financiare

Marussia si Caterham nu vor lua startul la Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii de la Austin, din Texas, antepenultima etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, in cauza problemelor financiare.

Atacul de la liceul din Seattle: O eleva a decedat din cauza ranilor. Bilantul mortilor creste la trei

O minora, in varsta de 14 ani, a decedat din cauza ranilor duminica, in urma atacului armat care a avut loc vineri intr-un liceu de langa Seattle, al carui bilant creste astfel la trei morti, inclusiv atacatorul, transmite Mediafax.

Leotnia: Ministrul Finantelor demisioneaza din cauza unui comentariu pe Facebook

Ministul eston al Finantelor a demisionat duminica dupa ce un comentariu al sau pe Facebook la adresa altui ministru a declansat un adevarat conflict. Jurgen Ligi l-a numit pe colegul sau ministrul Educatiei, fiu de imigranti din partidul trandafirului.

Peste 824.000 de persoane si-au parasit locuintele din cauza conflictului din estul Ucrainei - ONU

Cel putin 430. 000 de persoane s-au mutat in alte locuri din Ucraina, 387. 000 au fugit in Rusia, 6. 600 au solicitat azil in UE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )