Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: Andy Murray si Roger Federer, in optimi; Caroline Wozniacki a fost eliminata

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Andy Murray si Roger Federer, in optimi; Caroline Wozniacki a fost eliminata

Andy Murray cap de serie numarul patru) s-a calificat in optimile turneului de la Australian Open, scotianul invingandu-l pe Feliciano Lopez. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Roger Federer - elvetianul a trecut de Teymuraz Gabashvili. In turneul feminin, Caroline Wozniacki a fost eliminata. continuă pe Hotnews

Australian Open: Andy Murray, Roger Federer si Rafael Nadal, in optimi; Caroline Wozniacki a fost eliminata

Andy Murray cap de serie numarul patru) s-a calificat in optimile turneului de la Australian Open, scotianul invingandu-l pe Feliciano Lopez. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Roger Federer - elvetianul a trecut de Teymuraz Gabashvili. In turneul feminin, Caroline Wozniacki a fost eliminata.

Australian Open: Programul complet al partidelor din optimi; Tsonga vs Federer, meciul vedeta

Jo-Wifried Tsonga vs Roger Federer este partida vedeta din optimile turneului de la Australian Open. La feminin, Serena Williams se va duela cu Ana Ivanovic. Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor din optimi.

Australian Open: Perechea Tecau/Mirza, in optimi la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu mixt de la Australian Open, informeaza site-ul oficial al.

Australian Open: Adversara Simonei Halep din optimi se tine de glume

Dupa ce in trei tururi a eliminata trei adversare din Japonia, Jelena Jankovic - adversara din optimile de finala a Simonei Halep - a facut niste glume despre Tara Soarelui Rasare.

Australian Open: Perechea Tecau/ Mirza, in optimi la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/ Sania Mirza Romania/ India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

UPDATE 2 Australian Open (m): Nadal, Federer si Murray, calificare in turul III. Del Potro, eliminat. Vezi rezultatele zilei

Liderul mondial Rafael Nadal, cap de serie nr. 1, Roger Federer cap de serie nr. 6) si Andy Murray cap de serie nr. 4) au trecut in turul al treilea de la Australian dupa victorii in trei seturi. Tot joi s-au calificat in turul III si francezii Gael Monfils si Jo-Wilfried Tsonga. UPDATE Surpriza zilei: Argentinianul Juan Martin Del Potro, cap de serie nr. 5, a fost invins de spaniolul Roberto Bautista nr. 62 mondial), scor: 4-6, 6-3, 5-7, 6-4, 7-5. Vezi in articol rezultatele zilei pe tabloul de simplu masculin de la Melbourne.

Magazin Australian Open: Hercog a luat 19.732 pentru un minut, Record Federer, Djokovic in turul 3, Serena paranoica, Pariuri ilegale langa terenuri, Murray se teme de o tragedie, Dodig: Am crezut ca o sa mor acolo, Rafter, inapoi pe teren la 41 ani

Iata cele mai interesante stiri de miercuri dimineata, de la Australian Open.

Magazin Australian Open: Hercog a luat 19.732 pentru un minut, Record Federer, Djokovic in turul 3, Serena paranoica, Pariuri ilegale langa terenuri, Murray se teme de o tragedie, Dodig: Am crezut ca o sa mor acolo

Iata cele mai interesante stiri de miercuri dimineata, de la Australian Open.

Magazin Australian Open: Sarapova supravietuieste unui maraton, Federer si Nadal sunt in turul 3, Voskoboeva: Aproape am murit pe teren, Vremea la extreme

Urmariti mai jos cele mai importante informatii din ziua a 4-a a Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul profesionist.

Magazin Australian Open: Sarapova supravietuieste unui maraton, Federer si Nadal sunt in turul 3, Vremea la extreme

Urmariti mai jos cele mai importante informatii din ziua a 4-a a Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul profesionist.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )