Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: Perechea Tecau/Mirza, in optimi la dublu mixt

B1 B1,
Australian Open: Perechea Tecau/Mirza, in optimi la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu mixt de la Australian Open, informeaza site-ul oficial al. continuă pe B1

Australian Open: Perechea Tecau/ Mirza, in optimi la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/ Sania Mirza Romania/ India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Australian Open: Horia Tecau si Florin Mergea in turul doi al probei de dublu

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea au acces in turul doi al pobei de dublu de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Zi neagra pentru romani la Australian Open. Niculescu, Tecau si Olaru, eliminati

Monica Niculescu nu a reusit sa-si depaseasca cea mai buna performanta la Australian Open si a parasit primul turneu de Grand Slam al anului in turul trei. Niculescu a pierdut in doup seturi, scor 4-6, 4-6,.

Horia Tecau si Sania Mirza, calificati in optimile probei de dublu mixt la Australian Open.

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si indiana Sania Mirza s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, gratie victoriei cu 4-6, 7-6 3), 10-8 in fata cuplului Robert Lindstedt Suedia)/Hao-Ching Chan Taiwan). Tecau si Mirza, favoritii nr. 6, vor juca in turul secund cu castigatorii meciului dintre Svetlana Kuznetova Rusia)/Nenad Zimonjic Serbia) si Anastasia Rodionova .

Perechea Tecau/Rojer a ratat calificarea in optimi, la Australian Open

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 10, a ratat, vineri, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu masculin de la Australian Open. Tecau si Rojer au fost.

TENIS. Perechea Tecau-Rojer a ratat calificarea in optimi, la Australian Open.

Perechea Horia Tecau-Jean-Julien Rojer Romania-Olanda), cap de serie numarul 10, a ratat, vineri, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu masculin de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, conform Mediafax. Tecau si Rojer au fost invinsi invins in turul doi, cu scorul de 6-4, 6-4, de cuplul Yuki Bhambri/Michael Venus India/Noua Zeelanda). Meciul a durat o ora si sase minute. Pentru participarea in runda secunda, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au obtinut .

TENIS: Raluca Olaru, eliminata in turul doi al probei de dublu, la Australian Open.

Perechea Ioana-Raluca Olaru/Varvara Lepsenko Romania/SUA) a ratat, vineri, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu feminin la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Citeste si: TENIS. Perechea Tecau-Rojer a ratat calificarea in optimi, la Australian Open Olaru si Lepsenko au fost invinse in turul doi, cu scorul de 6-4, 7-6 7/4), de cuplul Hao-Ching Chan/Liezel Huber Taiwan/SUA), cap de serie .

Raluca Olaru, in turul doi la dublu la Australian Open

Perechea Ioana-Raluca Olaru/Varvara Lepsenko Romania/SUA) s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al .

Tecau si Mergea, calificati in turul doi la dublu, la Australian Open.

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea au acces in turul doi al pobei de dublu de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 10, a trecut de cuplul Teimuraz Gabasvili/Mihail Kukuskin Rusia/Kazahstan), scor 6-2, 7-5, urmand sa joace in turul doi cu Yuki Bhrambi/Michael Venus India/Noua Zeelanda). Florin Mergea si Oliver Marach Romania/Austria) au invins in primul tur cuplul .

Horia Tecau si Florin Mergea, in turul doi la dublu la Australian Open

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea au acces in turul doi al pobei de dublu de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Perechea Horia.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )