Libnet.ro
UNICEF

16:00

Australian Open Marius Copil pierde in fata lui Stan Wawrinka 6-7; 6-7; 3-7/ Replica excelenta oferita de Copil

Hotnews Hotnews,
 Australian Open Marius Copil pierde in fata lui Stan Wawrinka 6-7; 6-7; 3-7/ Replica excelenta oferita de Copil

Marius Copil locul 194 in clasamentul ATP) a reusit un meci mare in turul doi la Australian Open in fata castigatorului en-titre, elvetianul Stan Wawrinca, pierzand primele doua seturi in tie-breack, 6-7 7-4) si 6-7 7-4). Copil a servit 14 asi pe durata celor trei seturi, a avut sansa de a face breakul in setul 3, dar Wawrinka 4 ATP) a revenit si nu i-a mai dat nicio sansa apoi romanului. continuă pe Hotnews

Australian Open Marius Copil pierde in fata lui Stan Wawrinka 6-7; 6-7; 3-6/ Replica excelenta oferita de Copil

Marius Copil locul 194 in clasamentul ATP) a reusit un meci mare in turul doi la Australian Open in fata castigatorului en-titre, elvetianul Stan Wawrinca, pierzand primele doua seturi in tie-breack, 6-7 7-4) si 6-7 7-4). Copil a servit 14 asi pe durata celor trei seturi, a avut sansa de a face breakul in setul 3, dar Wawrinka 4 ATP) a revenit si nu i-a mai dat nicio sansa apoi romanului.

Australian Open: Marius Copil, calificare superba in turul doi - Il va intalni pe Stanislas Wawrinka

Marius Copil locul 194 in clasamentul ATP) a reusit o calificare superba in turul doi de la Australian Open cea mai buna performanta a carierei), dupa ce l-a invins pe Pablo Andujar locul 43 ATP, din Spania).

Australian Open 2015. Copil a reusit cel mai rapid as al turneului, cu Wawrinka. Cati km/h avea mingea

Australian Open 2015. Marius Copil, locul 194 ATP, a reusit nu mai putin de 17 asi in meciul cu Stan Wawrinka. La unul dintre servicii, Copil a trimis mingea in terenul advers cu o viteza record pentru editia din acest an a turneului.

Marius Copil a servit cu 242 km/h in meciul pierdut in fata Stanislas Wawrinka. Este un nou record al turneului

Marius Copil, singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open, a parasit competitia, joi, in turul secund, fiind invins in trei setui de insusi detinatorul titlului, elvetianul Stanislas Wawrinka.

Marius Copil a servit cu 242 km/h in meciul pierdut in fata Stanislas Wawrinka

Marius Copil, singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open, a parasit competitia, joi, in turul secund, fiind invins in trei setui de insusi detinatorul titlului, elvetianul Stanislas Wawrinka.

Marius Copil a servit cu 242 km/h in meciul pierdut cu taticul Stanislas Wawrinka. Este un nou record al turneului

Marius Copil, singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open, a parasit competitia, joi, in turul secund, fiind invins in trei setui de insusi detinatorul titlului, mult mai maturul si cel care ar putea sa ii fie taticin tenis)elvetianul Stanislas Wawrinka.

Marius Copil la cea mai buna performanta din cariera intr-un turneu de Mare Slem

Ajuns in premiera pe tabloul principal la un turneu de Mare Slem, jucatorul Marius Copil a trecut marti de primul tur si obtine astfel cea mai mare performanta din cariera.

Australian Open 2015: Andrei Pavel, nebunul care crede in sansele lui Marius Copil in meciul cu Stan Wawrinka

Marius Copil se pregateste de meciul carierei, cu Stan Wawrinka, in turul doi la Australian Open. Andrei Pavel ii da curaj: Nici elvetianul n-are trei maini.

Australian Open 2015. Marius Copil, invins de Stan Wawrinka cu scorul 7-6 (4), 7-6 (4), 6-3

Australian Open 2015. Jucatorul roman de tenis Marius Copil locul 194 ATP) a fost invins, joi, cu scorul de 7-6 4), 7-6 4), 6-3, de catre elvetianul Stan Wawrinka locul 4 ATP), intr-o meci decisiv pentru turul trei al competitiei Australian Open.

Marius Copil, laudat de presa internationala pentru prestatia in fata lui Stan Wawrinka

Presa internationala a laudat evolutia de joi a lui Marius Copil impotriva detinatorului trofeului de la Australian Open, elvetianul Stanislas Wawrinka, in turul doi al competitiei de la antipozi, apreciind.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )