Libnet.ro
UNICEF

16:30

Australian Open: Marius Copil, calificare superba in turul doi - Il va intalni pe Stanislas Wawrinka

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Marius Copil, calificare superba in turul doi - Il va intalni pe Stanislas Wawrinka

Marius Copil locul 194 in clasamentul ATP) a reusit o calificare superba in turul doi de la Australian Open cea mai buna performanta a carierei), dupa ce l-a invins pe Pablo Andujar locul 43 ATP, din Spania). continuă pe Hotnews

Australian Open: Marius Copil, calificat in premiera la un turneu de Grand Slam. Cine este primul adversar

Jucatorul de tenis Marius Copil, locul 194 WTA, s-a calificat pentru prima data in cariera sa pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, el urmand sa evolueze, saptamana viitoare, in primul tur la Australian Open.

Australian Open: Marius Copil s-a calificat pentru prima oara in cariera pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam

Marius Copil, locul 194 in clasamentul ATP, s-a calificat pentru prima oara in cariera pe tabloul principal al unul turneu de Grand Slam, sportivul din Romania reusind aceasta performanta la Australian Open.

Marius Copil la cea mai buna performanta din cariera intr-un turneu de Mare Slem

Ajuns in premiera pe tabloul principal la un turneu de Mare Slem, jucatorul Marius Copil a trecut marti de primul tur si obtine astfel cea mai mare performanta din cariera.

Australian Open (f): Serena Williams, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova si Caroline Wozniacki merg in turul doi

Principalele favorite din tabloul feminin de la Australian Open au obtinut calificarea in turul doi. Serena Williams, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova si Caroline Wozniacki au castigat lejer disputele pe care le-au avut marti.

Australian Open 2015. Simona Halep, dupa calificarea in turul 2: A fost greu, la inceput am fost putin nervoasa!

Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul 2 la Australian Open, dupa ce a invins-o in pe Karin Knapp, in doua set-uri, scor 6-3, 6-2. Chiar daca a fost o victorie facila, romanca s-a confruntat cu cateva probleme la debutul in primul turneul de Grand Slam al anului.

Serena Williams si Petra Kvitova avanseaza la Australian Open

Serena Williams si Petra Kvitova, unele dintre cele mai importante adversare ale Simonei Halep de la Australian Open, au trecut marti in turul 2 al competitiei.

Marius Copil a acces in turul doi la Australian Open, cea mai buna performanta la un Grand Slam

Tenismanul Marius Copil, locul 194 ATP, s-a calificat pentru prima oara in cariera in turul doi la un turneu de Grand Slam, transmite Mediafax. El a reusit aceasta performanta, marti, la Australian Open,.

Australian Open 2015. Rezultat istoric pentru Marius Copil, care s-a calificat, in premiera, in turul 2 al unui turneu de Grand Slam

Marius Copil, jucator clasat pe locul 194 ATP, s-a calificat pentru prima data in cariera sa in turul doi al unui turneu de Grand Slam, reusind sa-l invinga in primul tur de la Australian Open pe spaniolul Pablo Andujar, locul 43 mondial.

Australian Open 2015: Andrei Pavel, nebunul care crede in sansele lui Marius Copil in meciul cu Stan Wawrinka

Marius Copil se pregateste de meciul carierei, cu Stan Wawrinka, in turul doi la Australian Open. Andrei Pavel ii da curaj: Nici elvetianul n-are trei maini.

Australian Open 2015: Marius Copil, cea mai buna performanta la un Grand Slam

Tenismanul Marius Copil, locul 194 ATP, s-a calificat pentru prima oara in cariera in turul doi la un turneu de Grand Slam, conform Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )