Libnet.ro
UNICEF

18:00

Marius Copil a acces in turul doi la Australian Open, cea mai buna performanta la un Grand Slam

B1 B1,
Marius Copil a acces in turul doi la Australian Open, cea mai buna performanta la un Grand Slam

Tenismanul Marius Copil, locul 194 ATP, s-a calificat pentru prima oara in cariera in turul doi la un turneu de Grand Slam, transmite Mediafax. El a reusit aceasta performanta, marti, la Australian Open,. continuă pe B1

Live Text Halep - Knapp, turul 1 Australian Open, de la ora 02.00. Live Score Dulgheru

Simona Halep, cap de serie numarul 3, deschide editia 2015 a turneului Australian Open, cu partida pe care o va disputa, luni, de la ora 02. 00 ora Romaniei), impotriva italiencei Karin Knapp. De la aceeasi ora evolueaza si Alexandra Dulgheru.

Simona Halep in turul doi la Australian Open

Simona Halep a debutat cu o victorie in doua seturi, scor 6-3, 6-2, in fata italiencei Karin Knapp, luni dimineata, la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Maria Sarapova s-a calificat in turul doi al Australian Open

Maria Sarapova s-a calificat, luni, in turul doi al Australian Open, primul turneul de Mare Slem din acest an, relateaza Agerpres. Rusoiaca a reusit calificarea dupa ce a invins-o in urnda inaugurala pe croata.

Serena Williams s-a calificat in turul doi al Australian Open

Serena Williams, numarul 1 mondial, s-a calificat in turul secund al Australian Open, primul turneu de Grand Slam din acest an, relateaza Agerpres. Jucatoarea americana a reusit calificarea dupa ce a invins-o pe.

Petra Kvitova s-a calificat in turul doi al Australian Open

Petra Kvitova, numarul 4 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al Australsian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, relateaza Agerpres. Jucatoarea ceha a trecut in primul tur de olandeza Richel Hogenkamp.

Simona Halep s-a calificat in turul doi al Australian Open. Cu cine se va confrunta in turul 2?

Simona Halep, care in prezent ocupa locul 3 WTA, a invins-o cu scorul de 6-3, 6-2 pe sportiva italiana Karin Knapp, locul 50 WTA. Meciul s-a desfasurat in mansa intai a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Australian Open: A trecut cu 6-3, 6-2 de Karin Knapp

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva italiana Karin Knapp, locul 50 WTA, in mansa intai a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului. Prin victoria.

Australian Open: Marius Copil, calificare superba in turul doi - Il va intalni pe Stanislas Wawrinka

Marius Copil locul 194 in clasamentul ATP) a reusit o calificare superba in turul doi de la Australian Open cea mai buna performanta a carierei), dupa ce l-a invins pe Pablo Andujar locul 43 ATP, din Spania).

Halep - Gajdosova, in turul al doilea la Australian Open. Cine este jucatoarea care a eliminat-o pe Dulgheru

Simona Halep, cap de serie numarul 3, va evolua in turul al doilea, la Australian Open, impotriva australiencei Jarmila Gajdosova, 62 WTA, a treia favorita a gazdelor.

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Australian Open, dupa ce a trecut de Knapp. Primele reactii si urmatoarea adversara

Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, dupa ce a trecut de Karin Knapp, cu scorul de 6-3, 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )