Libnet.ro
UNICEF

12:00

Australian Open, masculin. Rezultatele zilei: Djokovic, Nishikori, Wawrinka, in optimi

Hotnews Hotnews,
 Australian Open, masculin. Rezultatele zilei: Djokovic, Nishikori, Wawrinka, in optimi

Novak Djokovic, Kei Nishikori si Stanislas Wawrinka se numara printre jucatorii care au reusit sambata calificarea in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Australian Open. Vezi in articol rezultatele zilei de pe tabloul masculin in turul trei si programul optimilor. continuă pe Hotnews

Australian Open, feminin. Rezultatele zilei: Petra Kvitova, eliminata. Serena si Venus Williams si Victoria Azarenka merg in optimi. Vezi programul optimilor

Petra Kvitova, favorita nr. 4, a fost eliminata in turul al treilea al turneului de la Australian Open de americanca Madison Keys. Surorile Williams, Agnieszka Radwanska si Victoria Azarenka au reusit sa se califice in optimi. Vezi in material rezultatele zilei in turul 3 pe tabloul feminin si programul optimilor de finala.

Australian Open 2015. Marius Copil, invins de Stan Wawrinka cu scorul 7-6 (4), 7-6 (4), 6-3

Australian Open 2015. Jucatorul roman de tenis Marius Copil locul 194 ATP) a fost invins, joi, cu scorul de 7-6 4), 7-6 4), 6-3, de catre elvetianul Stan Wawrinka locul 4 ATP), intr-o meci decisiv pentru turul trei al competitiei Australian Open.

Australian Open 2015. Marius Copil a fost eliminat de Wawrinka, dar l-a naucit pe elvetian cu un as de 242 km/h

Marius Copil, jucator venit din calificari, a fost autorul celui mai rapid serviciu inregistrat in actuala editie a Australian Open. Romanul a servit cu 242 km/h impotriva lui Wawrinka, record absolut pentru turneul din 2015, de la Melbourne.

Australian Open: Novak Djokovic, Stanislas Wawrinka si Kei Nishikori - in turul trei

Novak Djokovic a avut un meci fara probleme cu Andrey Kuznetsov, liderul mondial pierzand doar cinci game-uri 6-0, 6-1, 6-4). In turul trei de la Australian Open s-au mai calificat, dintre favoriti, Stanislas Wawrinka, Kei Nishikori si Feliciano Lopez.

Australian Open: Rezultatele zilei pe tabloul masculin/ Rafael Nadal si Andy Murray, calificati in optimi

Rafael Nadal, favoritul numarul 3, si Andy Murray, favoritul numarul 6, s-au calificat fara probleme in optimile de finala de la Australian Open. Surpriza zilei pe tabloul masculin a reprezentat-o eliminarea lui Roger Federer de catre italianul Andreas Seppi.

Australian Open: Rezultatele zilei pe tabloul feminin/ Halep, Sharapova si Bouchard, in optimi

Romancele Simona Halep si Irina Begu se numara printre jucatoarele calificate vineri in optimile de finala ale turneului Australian Open, alaturi de Maria Sharapova sau Eugenie Bouchard. Vezi in material rezultatele zilei pe tabloul feminin.

Australian Open 2015. Presa internationala lauda jocul lui Copil: Rachete romanesti in terenul lui Wawrinka

Australian Open 2015. Marius Copil a fost laudat de presa internationala pentru evolutia sa la primul Grand Slam al anului, in special pentru meciul cu Stan Wawrinka. Romanul s-a remarcat pentru serviciile puternice trimise in terenul advers dar si pentru lovitura sa de rever.

Australian Open 2015. Wawrinka: Copil a jucat foarte bine. A servit la nivel inalt si a pus presiune pe mine

Australian Open 2015. Elvetianul Stan Wawrinka, favoritul numarul 4 si campionul en-titre, a declarat ca adversarul sau din turul 2, Marius Copil, a pus presiune pe el. Copil a avut un meci bun, cu toate ca a fost invins in trei seturi.

Australian Open 2015. Copil a reusit cel mai rapid as al turneului, cu Wawrinka. Cati km/h avea mingea

Australian Open 2015. Marius Copil, locul 194 ATP, a reusit nu mai putin de 17 asi in meciul cu Stan Wawrinka. La unul dintre servicii, Copil a trimis mingea in terenul advers cu o viteza record pentru editia din acest an a turneului.

Australian Open Marius Copil pierde in fata lui Stan Wawrinka 6-7; 6-7; 3-6/ Replica excelenta oferita de Copil

Marius Copil locul 194 in clasamentul ATP) a reusit un meci mare in turul doi la Australian Open in fata castigatorului en-titre, elvetianul Stan Wawrinca, pierzand primele doua seturi in tie-breack, 6-7 7-4) si 6-7 7-4). Copil a servit 14 asi pe durata celor trei seturi, a avut sansa de a face breakul in setul 3, dar Wawrinka 4 ATP) a revenit si nu i-a mai dat nicio sansa apoi romanului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )