Libnet.ro
UNICEF

14:00

Australian Open: Rezultatele zilei pe tabloul masculin/ Rafael Nadal si Andy Murray, calificati in optimi

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Rezultatele zilei pe tabloul masculin/ Rafael Nadal si Andy Murray, calificati in optimi

Rafael Nadal, favoritul numarul 3, si Andy Murray, favoritul numarul 6, s-au calificat fara probleme in optimile de finala de la Australian Open. Surpriza zilei pe tabloul masculin a reprezentat-o eliminarea lui Roger Federer de catre italianul Andreas Seppi. continuă pe Hotnews

Australian Open: Rezultatele zilei pe tabloul feminin/ Halep, Sharapova si Bouchard, in optimi

Romancele Simona Halep si Irina Begu se numara printre jucatoarele calificate vineri in optimile de finala ale turneului Australian Open, alaturi de Maria Sharapova sau Eugenie Bouchard. Vezi in material rezultatele zilei pe tabloul feminin.

Rafael Nadal s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open

Rafael Nadal, numarul 3 mondial, s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale Australian Open, relateaza Agerpres. Nadal, al treilea favorit al competitiei, a reusit calificarea dupa ce l-a invins in trei.

Australian Open 2015. Rafael Nadal, in turul 3, dupa patru ore de joc impotriva numarului 112 ATP

Australian Open 2015. Spaniolul Rafael Nadal, locul 3 ATP, s-a calificat in turul al treilea al openului australian, dupa ce a trecut, in cinci seturi, de numarul 112 mondial, americanul Tim Smyczek.

Rafael Nadal, in turul 3 al Australian Open dupa un meci de cinci seturi si peste patru ore de joc

Jucatorul spaniol Rafael Nadal, locul 3 ATP, s-a calificat, miercuri, in turul trei al Australian Open, dupa ce l-a invins, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-7 2), 6-3, 7-5, pe americanul Tim Smyczek, locul 112.

Australian Open 2015. Rafael Nadal s-a calificat in turul trei, dupa un meci care a durat patru ore

Spaniolul Rafael Nadal 3 ATP) l-a invins pe americanul Tim Smyczeck 112 ATP), miercuri, asigurandu-si prezenta in 16-imile de finala de la Australian Open 2015.

Rafael Nadal supravietuieste unui maraton de cinci seturi

Fostul lider mondial Rafael Nadal s-a intrebuintat serios pentru a-l invinge, miercuri, in turul doi la Australian Open.

Australian Open 2015. Reactia Simonei Halep dupa calificarea in optimi. Ce spune de eliminarea lui Federer

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, a spus ca va intalni din nou o adversara dificila, in optimi, dupa meciul greu pe care l-a avut cu Mattek-Sands. Romanca a mai spus ca a surprins-o eliminarea prematura a lui Roger Federer, de pe tabloul de la masculin.

Australian Open 2015: Cutremur la baieti. Cel mai complet jucator al lumii a fost eliminat din competitie

Australian Open 2015 a inceput sa ofere surprize si pe tabloul masculin, dupa ce la fete cateva jucatoare de top au parasit deja competitia.

Australian Open 2015. Live Text Halep - Gajdosova: dupa 13.00, Nadal se chinuie cu numarul 112 ATP

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, joaca, miercuri, de la ora 12. 00 ora Romaniei), in turul al doilea al Grand Slamului australian. Adversara sa va fi Jarmila Gajdosova, 62 WTA, a treia favorita a gazdelor.

Australian Open 2015. Live Text Halep - Gajdosova: ora 14.00, Nadal se chinuie cu numarul 112 ATP

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, joaca, miercuri, de la ora 12. 00 ora Romaniei), in turul al doilea al Grand Slamului australian. Adversara sa va fi Jarmila Gajdosova, 62 WTA, a treia favorita a gazdelor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )