Libnet.ro
UNICEF

13:00

Australian Open: Roger Federer, in turul trei (victorie in patru seturi)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Roger Federer, in turul trei (victorie in patru seturi)

Roger Federer cap de serie numarul doi) s-a calificat, miercuri, in turl trei al turneului de Grand Slam de la Australian Open. Elvetianul l-a invins pe Simone Bolelli, scor 3-6, 6-3, 6-2, 6-2. continuă pe Hotnews

Australian Open: Roger Federer - Debut impresionant

Roger Federer favorit numarul doi) a obtinut, luni, calificarea in turul doi al turneului de Grand Slam de la Australian Open, elvetianul trecand de Yen-Hsun Lu. Partida de pe Rod Laver Arena a durat o ora si 53 de minute.

Australian Open 2015. Halep a scapat de patru capi de serie, pe care i-ar fi intalnit pana in sferturi

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, va avea un parcurs mai usor pana in sferturile de finala, dupa ce 4 dintre capii de serie de pe partea sa de tablou au fost eliminati inca din primul tur. Cea mai rasunatoare eliminare este cea a Anei Ivanovici, 5 WTA.

Australian Open 2015. Halep, in turul trei, dupa 6-2, 6-2 cu Gajdosova. Primele declaratii. Ce loc ocupa urmatoarea adversara!

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, joaca, miercuri, de la ora 12. 00 ora Romaniei), in turul al doilea al Grand Slamului australian. Adversara sa va fi Jarmila Gajdosova, 62 WTA, a treia favorita a gazdelor.

Rafael Nadal, in turul 3 al Australian Open dupa un meci de cinci seturi si peste patru ore de joc

Jucatorul spaniol Rafael Nadal, locul 3 ATP, s-a calificat, miercuri, in turul trei al Australian Open, dupa ce l-a invins, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-7 2), 6-3, 7-5, pe americanul Tim Smyczek, locul 112.

Australian Open 2015. Halep va intalni o fost coechipiera a lui Tecau. Locul surprinzator, ocupat in clasament!

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, calificata in turul al treilea, o va intalni pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, care a avut un parcurs surprinzator la acest turneu.

Calificare fara emotii pentru Simona Halep in turul trei al Australian Open

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea de la Australian Open, dupa o victorie clara in fata Jarmilei Gajdosova, reprezentanta a tarii gazda, scor 6 2, 6 2. Considerata drept o devoratoare de.

Australian Open 2015. Rafael Nadal s-a calificat in turul trei, dupa un meci care a durat patru ore

Spaniolul Rafael Nadal 3 ATP) l-a invins pe americanul Tim Smyczeck 112 ATP), miercuri, asigurandu-si prezenta in 16-imile de finala de la Australian Open 2015.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, s-a calificat in turul trei la Australian Open, informeaza Mediafax. Romanca a invins-o dupa doua ore si patru minute de joc pe Katerina Siniakova Cehia),.

Australian Open 2015. Simona Halep s-a calificat in turul doi dupa o victorie usoara

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva italiana Karin Knapp, locul 50 WTA, in mansa intai a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Simona Halep in turul doi la Australian Open

Simona Halep a debutat cu o victorie in doua seturi, scor 6-3, 6-2, in fata italiencei Karin Knapp, luni dimineata, la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )