Libnet.ro
UNICEF

23:00

Australian Open: Stanislas Wawrinka, ultimul castigator, s-a calificat in semifinale

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Stanislas Wawrinka, ultimul castigator, s-a calificat in semifinale

Stanislas Wawrinka cap de serie numarul patru) a reusit, miercuri, sa se califice in penultimul act de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Elvetianul l-a depasit in trei seturi pe Kei Nishikori. continuă pe Hotnews

Australian Open 2015. Djokovic - Wawrinka, meciul care poate da campionul. Cand se joaca semifinalele

Australian Open 2015. Novak Djokovic, cap de serie numarul 1 si Stan Wawrinka, al patrulea favorit, se vor intalni in semifinalele turneului de Grand Slam. Prima semifinala va avea loc joi, 29 ianuarie.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in sferturi cu Ekaterina Makarova

Simona Halep si-a egalat in acest an cea mai buna performanta din cariera la Australian Open, sferturi de finala, dar putea scrie o noua pagina de istorie pentru tenisul romanesc prin calificarea in semifinale. Halep a intalnit-o pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10, marti noapte de la ora 2:00 intr-o partida live text pe Onlinesport. ro .

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in sferturi cu Ekaterina Makarova (Marti, ora 2:00)

Simona Halep si-a egalat in acest an cea mai buna performanta din cariera la Australian Open, sferturi de finala, dar poate scrie o noua pagina de istorie pentru tenisul romanesc prin calificarea in semifinale. Halep o intalneste pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10, marti noapte de la ora 2:00 intr-o partida live text pe Onlinesport. ro .

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in optimi cu Yanina Wickmayer

Simona Halep a deschis, duminica, sesiunea de seara pe Rod Laver Arena de la Melbourne contra belgiencei Yanina Wickmayer in optimile de finala de la Australian Open. Meciul a fost live text aici pe onlinesport. ro de la ora 10:00.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in optimi cu Yanina Wickmayer

Simona Halep deschide, duminica, sesiunea de seara pe Rod Laver Arena de la Melbourne contra belgiencei Yanina Wickmayer in optimile de finala de la Australian Open. Meciul este live text aici pe onlinesport. ro de la ora 10:00.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu in optimi cu Eugenie Bouchard

Irina Begu se afla in fata celei mai mari performante din cariera la un turneu de Mare Slem. Ajunsa in optimile de finala, rezultat etalon pentru cariera sa, Begu a fortat duminica de la ora 2:00, in deschiderea zilei pe Rod Laver Arena, calificarea intre cele mai bune opt jucatoare de la Australian Open. Adversara i-a fost canadianca Eugenie Bouchard, a 7-a favorita a turneului, iar meciul a fost live text in aceasta pagina.

Florin Mergea are planuri mari dupa sfertul jucat la Australian Open

Ajuns alaturi de britanicul Dominic Inglot pana in sferturile de finala la Australian Open, unde a pierdut in fata perechii Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, jucatorul Florin Mergea are planuri pentru 2015 si spera sa ajunga la Turneul Campionilor.

Serena Williams si Madison Keys merg in semifinale la Australian Open

Serena Williams si Madison Keys au trecut miercuri dimineata de sferturile de finala de la Australian Open si au ajuns in careul de asi al tabloului feminin alaturi de Maria Sharapova si Ekaterina Makarova.

Horia Tecau ajunge in semifinalele de dublu la Australian Open

Jucatorul roman Horia Tecau s-a calificat miercuri dimineata in semifinalele probei de dublu de la Australian Open.

Simona Halep eliminata in sferturi la Australian Open dupa un meci de cosmar cu Ekaterina Makarova

Pentru al doilea an consecutiv Simona Halep a parasit Australian Open in faza sferturilor de finala. Favorita certa in meciul cu Ekaterina Makarova prin prisma clasamentului WTA si a rezultatelor din ultimele luni, Halep a intrat extrem de tensionata pe teren si a gresit mult, negasind in acelasi timp raspuns la primul serviciu imbatabil al rusoaicei. Astfel, Halep a cedat in doua seturi, categoric, fara a conduce niciun moment sau a emite vreo pretentie pentru calificarea in semifinale prin cele 31 de erori nefortate. Un meci care s-a incheiat cu un game la zero reusit de rusoaica, aceasta impunandu-se cu un aspru 6-4, 6-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )