Libnet.ro
UNICEF

13:30

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul FC Vaslui, implicat intr-un ACCIDENT.

România Liberă România Liberă,
Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul FC Vaslui, implicat intr-un ACCIDENT.

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul gruparii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident rutier, sambata, in timp ce revenea de la Brasov. Potrivit sursei citate, in apropiere de Barlad, autocarul gruparii moldave a incercat sa depaseasca un camion, moment in care soferul acestuia a facut brusc stanga, fara semnal si fara sa se asigure. Toate persoanele aflate in autocar sunt in afara oricarui pericol si asteapta un nou autocar pentru a ajunge pana la Vaslui. Singurul care a . continuă pe România Liberă

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul FC Vaslui, implicat intr-un accident

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul gruparii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident rutier, sambata, in timp ce revenea de la Brasov, informeaza Mediafax, citand prosport. ro.

Autocarul echipei de fotbal FC Vaslui, implicat intr-un accident rutier

Autocarul echipei de fotbal FC Vaslui, care se intorcea de la un meci disputat vineri seara cu Corona Brasov, a fost implicat sambata intr-un accident rutier pe DE 581, in apropiere de Tecuci, a anuntat purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Galati, comisar Aurelian Ropotan, citat de Agerpres.

Autocarul echipei FC Vaslui, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul gruparii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident rutier, sambata, in timp ce revenea de la Brasov. Potrivit sursei citate, in apropiere de Barlad,.

Autocarul in care se aflau jucatorii FC Vaslui, implicat intr-un accident

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul gruparii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident rutier, astazi, in timp ce revenea de la Brasov, conform surselor de presa.

Autocarul in care se aflau jucatorii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul FC Vaslui a fost implicat, sambata, intr-un accident rutier, in timp ce revenea de la Brasov, potrivit Mediafax. Soferul a incercat sa depaseaca un.

REVISTA PRESEI: Cum a ajuns Romania printre cele 8 tari care finanteaza BIG BROTHER-ul NATO.

Ziarul Adevarul publica miercuri un reportaj despre Pedobook, un Facebook pentru pedofili. Un jurnalist Adevarul s-a infiltrat timp de cateva luni in lumea iubitorilor de copii, asa cum se numesc intre ei. Pedofilii ascunsi in spatele computerelor sunt interesati de Romania, tara pe care o considera Raiul pe pamant dintr-un simplu motiv: copiii strazii dispusi sa le satisfaca poftele pentru bani putini. Am 45 de ani si imi plac copiii intre 5 si 16 ani. Asa incep, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )