Libnet.ro
UNICEF

13:30

Autocarul echipei FC Vaslui, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER

Antena3 Antena3,
Autocarul echipei FC Vaslui, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul gruparii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident rutier, sambata, in timp ce revenea de la Brasov. Potrivit sursei citate, in apropiere de Barlad,. continuă pe Antena3

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul FC Vaslui, implicat intr-un ACCIDENT.

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul gruparii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident rutier, sambata, in timp ce revenea de la Brasov. Potrivit sursei citate, in apropiere de Barlad, autocarul gruparii moldave a incercat sa depaseasca un camion, moment in care soferul acestuia a facut brusc stanga, fara semnal si fara sa se asigure. Toate persoanele aflate in autocar sunt in afara oricarui pericol si asteapta un nou autocar pentru a ajunge pana la Vaslui. Singurul care a .

Autocarul in care se aflau jucatorii FC Vaslui, implicat intr-un accident

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul gruparii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident rutier, astazi, in timp ce revenea de la Brasov, conform surselor de presa.

Autocarul echipei de fotbal FC Vaslui, implicat intr-un accident rutier

Autocarul echipei de fotbal FC Vaslui, care se intorcea de la un meci disputat vineri seara cu Corona Brasov, a fost implicat sambata intr-un accident rutier pe DE 581, in apropiere de Tecuci, a anuntat purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Galati, comisar Aurelian Ropotan, citat de Agerpres.

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul FC Vaslui, implicat intr-un accident

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul gruparii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident rutier, sambata, in timp ce revenea de la Brasov, informeaza Mediafax, citand prosport. ro.

Autocarul in care se aflau jucatorii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul FC Vaslui a fost implicat, sambata, intr-un accident rutier, in timp ce revenea de la Brasov, potrivit Mediafax. Soferul a incercat sa depaseaca un.

Un autobuz in care se aflau 12 persoane, implicat intr-un accident in Timis

Un autobuz in care se aflau 12 persoane s-a rasturnat, miercuri dupa-amiaza, in judetul Timis. Zece dintre pasageri au reusit sa iasa singuri din masina si alti doi au ramas incarcerati, a precizat.

Buenos Aires: Cel putin 35 de persoane au fost ranite intr-un accident feroviar

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, sambata, intr-un accident rutier produs in Buenos Aires, dupa ce un tren a intrat cu putere in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once,.

Laos: Cel putin cinci morti intr-un accident de avion

Cel putin 5 persoane au murit, in Laos, intr-un accident in care a fost implicat un avion apartinand companiei Lao Airlines. La bordul avionului se aflau 44 de persoane. Avionul s-a prabusit miercuri in fluviul.

Laos: Cel putin 40 morti intr-un accident de avion

Cel putin 40 persoane au murit, in Laos, intr-un accident in care a fost implicat un avion apartinand companiei Lao Airlines. La bordul avionului se aflau 44 de persoane. Avionul s-a prabusit miercuri in.

Doua persoane ranite intr-un accident frontal dintre un microbuz si un autoturism

Doua persoane au fost ranite sambata dupa-amiaza in urma unui accident rutier produs in localitatea mehedinteana Ilovat, intre un microbuz si un autoturism, victimele fiind in afara oricarui pericol.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )