Libnet.ro
UNICEF

17:00

Autoritatea Electorala Permanenta: 55.660 de persoane au votat de mai multe ori la referendum, numarul total al voturilor multiple a fost de 118.881

Hotnews Hotnews,
Autoritatea Electorala Permanenta: 55.660 de persoane au votat de mai multe ori la referendum, numarul total al voturilor multiple a fost de 118.881

Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat, miercuri, ca a identificat pe listele de la referendumul din 29 iulie 55. 660 de cazuri de CNP-uri care au fost inregistrate multiplu, precizand ca numarul total de inregistrari afectate este de 118. Din verificarile realizate pe listele permanente si suplimentare a fost identificat un numar total de 55. 660 cazuri de inregistrari multiple CNP-uri regasite atat pe listele permanente cat si pe listele suplimentare), numarul total de inregistrari afectate fiind de 118. 881 inregistrari ce contin intre 1 pana la 18 corespondente intre listele de vot permanente si listele de vot suplimentare ), arata Autoritatea Electorala Permanenta, intr-un comunicat citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Peste 55.000 de persoane au votat de mai multe ori la referendum

Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat, astazi, ca a identificat pe listele de la referendumul din 29 iulie 55. 660 de cazuri de CNP-uri care au fost inregistrate multiplu, precizand ca numarul total de inregistrari afectate este de 118. 881, transmite HotNews. ro.

VIDEO. FRAUDA LA REFERENDUM. Peste 55.000 de persoane au votat de mai multe ori. Cel putin 1. ...

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a descoperit 55. 660 de cazuri de vot multiplu, dupa finalizarea activitatii de verificare a listelor electorale utilizate pentru referendumul din 29 iulie. Din verificarile realizate pe listele permanente si suplimentare a fost identificat un numar total de 55. 660 cazuri de inregistrari multiple CNP-uri regasite atat pe listele permanente cat si pe listele suplimentare), numarul total de inregistrari afectate fiind de 118. 881, se arata intr-un .

Dosarul fraudelor la referendum: 55.000 de persoane au votat de mai multe ori, peste 1.000 de CNP-uri invalide

Dezvaluirile continua in dosarul fraudelor la referendum cu noi nereguli descoperite de Autoritata electorala, in urma verificarii listelor electorale utilizate la referendumul national din 29 iulie 2012. Astfel,.

FRAUDA LA REFERENDUM. Peste 55.000 de persoane au votat de mai multe ori. Cel putin 1. ...

AEP a anuntat, miercuri, ca a identificat pe listele de la referendumul din 29 iulie 55. 660 de cazuri de CNP-uri care au fost inregitrate multiplu, precizand ca numarul total de inregistrari afectate este de 118. 881, potrivit Mediafax. Din verificarile realizate pe listele permanente si suplimentare a fost identificat un numar total de 55. 660 cazuri de inregistrari multiple CNP-uri regasite atat pe listele permanente cat si pe listele suplimentare), numarul total de inregistrari afectate .

Steaua, amendata de Jandarmerie pentru mai multe abateri la meciul cu Rapid

FC Steaua a primit mai multe amenzi din partea Jandarmeriei Capitalei, valoarea totala fiind de 127. 000 de lei, pentru mai multe abateri de la prevederile legale in vigoare, cu ocazia meciului cu Rapid, disputat, luni, pe Arena Nationala, se arata intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX.

Mai multe zone din Capitala FARA APA CALDA incepand de miercuri

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) a anuntat ca incepand de miercuri, ora 9. 00, mai multe zone din sectoarele 1, 5 si 6 nu vor avea apa calda din cauza unor probe de presiune la nivelul.

Mario Draghi: Exista mai multe motive pentru a fi pozitivi in ceea ce priveste zona euro

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat marti ca exista mai multe motive pentru a fi pozitivi in ceea ce priveste zona euro, informeaza AFP.

Marea Britanie, lovita de ploi torentiale: O femeie a murit si mai multe drumuri au fost inchise

Marea Britanie se confrunta in prezent cu o vreme vijelioasa, extrem de agresiva. in ultimele 24 de ore, mai multe locuinte din sud-vestul Angliei au fost inundate, strazile fiind rapid acoperite de ploaia care a.

Falticeni. Un barbat dat in urmarire internationala pentru mai multe infractiuni grave a fost retinut de IPJ Suceava

Un barbat de 36 de ani din municipiul Suceava, dat in urmarire internationala pentru un dosar penal ce cuprinde mai multe fapte ilicite grave, a ajuns in arestul IPJ Suceava, unde asteapta sa fie preluat de.

VIDEO O girafa care a scapat de la un circ si a alergat mai multe ore prin orasul Imola a murit in urma unui stop cardiac

O girafa a scapat de la un circ din orasul italian Imola si a alergat mai multe ore prin oras, lovind mai multe masini, dar si oprindu-se la un moment dat langa florile dintr-o gradina, relateaza BBC. Animalul avand o inaltime de 5 metri si o greutate de 900 kg a socat oamenii care au urmarit cum acesta ajunge pe strada principala din oras.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )