Libnet.ro
UNICEF

00:07

Autostrada Sebes-Turda - licitatie de 700 de milioane de lei, incerta

Hotnews Hotnews,
 Autostrada Sebes-Turda - licitatie de 700 de milioane de lei, incerta

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) s-a ales cu o licitatie blocata in valoare de peste 700 de milioane de lei, in urma unei decizii luate de Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) in 7 februarie 2014, ca urmare a unor nereguli constatate la procedura de achizitie. continuă pe Hotnews

Raiffeisen aproba o emisiune de obligatiuni de 500 milioane lei

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor AGEA) Raiffeisen Bank simbol: RBRO16) aproba emisiunea unor obligatiuni corporative negarantate, neconvertibile si nesubordonate in valoare nominala totala de 500 milioane lei, cu o rata fixa a dobanzii si o scadenta de maximum 5 ani, potrivit unui comunicat trimis astazi Bursei de Valori BVB).

Guvernul a alocat 25 milioane de lei Consiliului Judetean Satu Mare. 14 milioane sunt pentru investitii noi

Guvernul a alocat judetului Satu Mare suma de 25 milioane lei pentru realizarea unor investitii in comune. Luni, 31 martie, a avut loc astazi semnarea contractelor de finantare aferente listei obiectivelor de investitii aprobata pentru finantare pe anul 2014, prinPNDL.

Millennium Bank, 15 milioane lei pentru un distribuitor de materiale de constructii

Millennium Bank a acordat o finantare de 15 milioane de lei distribuitorului de materiale de constructii si de amenajari Artsani Com din Ploiesti, sub forma unui credit de capital de lucru pentru dezvoltarea afacerii, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

80 milioane lei, obligatiile fiscale suplimentare stabilite de ANAF pe piata de gambling, in 2010-2013

In perioada 2010-2013, inspectorii fiscali din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) au efectuat actiuni de verificare la contribuabili ce au ca activitate principala jocuri de noroc si pariuri, stabilind obligatii fiscale suplimentare in suma totala de aproape 80 milioane de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )