Libnet.ro
UNICEF

22:00

Autostrada Soarelui a fost inchisa. Pe alte trei drumuri nationale traficul a fost oprit

Adevărul Adevărul,
Autostrada Soarelui a fost inchisa. Pe alte trei drumuri nationale traficul a fost oprit

Desi nu mai ninge in judetul Calarasi, insa bate puternic vantul si aduce viscol la sol, Autostrada Soarelui a fost inchisa, marti seara, din ratiuni de siguranta. continuă pe Adevărul

S-au inchis Autostrada Soarelui si centura ocolitoare a orasului Constanta. Pe mai multe sectoare de drumuri nationale nu se circula

Autostrada Soarelui si centura de ocolire a Constantei au fost inchise ca urmare a viscolului. De asemenea, nu se circula pe mai multe sectoare de drumuri nationale.

S-au inchis Autostrada Soarelui si centura ocolitoare a orasului Constanta. Persoane salvate cu senilata din nameti

Autostrada Soarelui si centura de ocolire a Constantei au fost inchise ca urmare a viscolului. De asemenea, nu se circula pe mai multe sectoare de drumuri nationale.

Circulatie ingreunata pe Autostrada Soarelui: ceata reduce vizibilitatea sub 100 de metri

Circulatia se desfasoara cu greu pe Autostrada Soarelui, sambata dimineata, din cauza cetii care intre kilometrii 15 si 45 reduce vizibilitatea sub 100 de metri, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Circulatie ingreunata pe Autostrada Soarelui, din cauza cetii. Vizibilitatea sub 100 de metri

Circulatia se desfasoara ingreunat pe Autostrada Soarelui, sambata dimineata, din cauza cetii care intre kilometrii 15 si 45 reduce vizibilitatea sub 100 de metri, potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana.

6 Drumuri Nationale, inchise din cauza viscolului

Traficul a fost oprit astazi dupa-amiaza pe sase Drumuri Nationale din judetele Calarasi, Constanta si Giurgiu, din cauza viscolului, deoarece vizibilitatea este redusa, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) prin intermediul unor comunicate de presa.

Situatia drumurilor: 6 drumuri nationale din judetele Calarasi, Ilfov, Giurgiu si Constanta, inchise din cauza viscolului

6 drumuri nationale din judetele Calarasi, Ilfov, Giurgiu si Constanta au fost inchise marti din cauza viscolului, anunta Agerpres, citand Biroul de presa al IGPR. In Judetul Calarasi au fost inchise DN4, la limita judetului Ilfov cu Oltenita, precum si DN3, in zona Calarasi - Lehliu. In judetul Ilfov este inchis DN4 pe sensul catre Calarasi de la Soseaua de Centura, iar in judetul Giurgiu a fost inchis DN5B Giurgiu - Ghimpati.

Drumuri nationale inchise din cauza viscolului

Traficul a fost oprit, marti dupa-amiaza, pe drumul national DN) 41, in judetul Giurgiu, din cauza viscolului. La ora transmiterii acestei stiri sunt inchise circulatiei artere din trei judete.

Circulatie ingreunata de ceata pe Autostrada Soarelui

Traficul rutier pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta se desfasoara ingreunat din cauza cetii, intre kilometrii 15 si 45 vizibilitatea fiind redusa - pe alocuri - sub 100 de metri, anunta Centrul Infotrafic.

UPDATE. Viscolul aduce din nou probleme in trafic. Cinci drumuri nationale blocate din cauza vremii

Drumuri blocate in ziua de marti. Traficul rutier din dimineata de marti, 17 ianuarie, este blocat pe DN3 intre Calarasi si Lehliu din cauza conditiilor meteo vitrege. Anuntul a fost transmis de catre Politia Romana, care a adpugat mai multe informatii despre starea drumurilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )