Libnet.ro
UNICEF

16:00

S-au inchis Autostrada Soarelui si centura ocolitoare a orasului Constanta. Persoane salvate cu senilata din nameti

Adevărul Adevărul,
S-au inchis Autostrada Soarelui si centura ocolitoare a orasului Constanta. Persoane salvate cu senilata din nameti

Autostrada Soarelui si centura de ocolire a Constantei au fost inchise ca urmare a viscolului. De asemenea, nu se circula pe mai multe sectoare de drumuri nationale. continuă pe Adevărul

S-au inchis Autostrada Soarelui si centura ocolitoare a orasului Constanta. Pe mai multe sectoare de drumuri nationale nu se circula

Autostrada Soarelui si centura de ocolire a Constantei au fost inchise ca urmare a viscolului. De asemenea, nu se circula pe mai multe sectoare de drumuri nationale.

Autostrada Soarelui a fost inchisa. Pe alte trei drumuri nationale traficul a fost oprit

Desi nu mai ninge in judetul Calarasi, insa bate puternic vantul si aduce viscol la sol, Autostrada Soarelui a fost inchisa, marti seara, din ratiuni de siguranta.

Circulatie ingreunata pe Autostrada Soarelui: ceata reduce vizibilitatea sub 100 de metri

Circulatia se desfasoara cu greu pe Autostrada Soarelui, sambata dimineata, din cauza cetii care intre kilometrii 15 si 45 reduce vizibilitatea sub 100 de metri, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Circulatie ingreunata pe Autostrada Soarelui, din cauza cetii. Vizibilitatea sub 100 de metri

Circulatia se desfasoara ingreunat pe Autostrada Soarelui, sambata dimineata, din cauza cetii care intre kilometrii 15 si 45 reduce vizibilitatea sub 100 de metri, potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana.

Circulatie ingreunata de ceata pe Autostrada Soarelui

Traficul rutier pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta se desfasoara ingreunat din cauza cetii, intre kilometrii 15 si 45 vizibilitatea fiind redusa - pe alocuri - sub 100 de metri, anunta Centrul Infotrafic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )