Libnet.ro
UNICEF

14:00

Avans la bursele din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avans la bursele din Europa

Actiunile societatilor listate pe pietele din Europa au urcat ieri, in majoritate, dupa ce Statele Unite ale Americii au anuntat cresterea peste asteptari a preturilor locuintelor, in luna iulie. continuă pe Ziarul Bursa

Bursele din SUA deschid in scadere

Bursele din Statele Unite ale Americii au deschis sedinta de tranzactionare de azi in scadere.

Bursele din SUA deschid in crestere

Bursele din Statele Unite ale Americii au deschis sedinta de tranzactionare de azi in crestere.

Bursele din SUA deschid in scadere

Bursele din Statele Unite ale Americii au deschis sedinta de tranzactionare de azi in scadere.

Femeia care traieste intr-adevar pe picior mare. Pe cel mai mare din Europa!

Ea este Emma Cahill, in varsta de doar 19 ani. Englezoaica are o inaltime de 1. 95 si poarta incaltaminte cu numarul. 50!Emma crede ca este femeia cu cea mai mare laba a piciorului din Europa si spune.

Pietele europene, din nou pe scadere

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa s-au inscris pe un curs descendent ieri, in conditiile in care Germania si Franta nu s-au inteles in privinta momentului introducerii uniunii bancare in zona euro.

Ford va concedia cateva sute de angajati din Europa: Vrem sa adaptam productia la cererea in scadere

Conducerea Ford Motor Co. planuieste sa renunte la cateva sute de locuri de munca in Europa, din cauza scaderii vanzarilor din regiune, transmite Bloomberg. Scopul nostru este sa adaptam productia la.

Ford va concedia cateva sute de angajati din Europa.

Ford Motor Co. intentioneaza sa renunte la cateva sute de locuri de munca in Europa, din cauza scaderii vanzarilor din regiune, a declarat Ute Mundolf, purtatorul de cuvant al Ford Germania, citat de Bloomberg, scrie Mediafax. Scopul nostru este sa adaptam productia la cererea in scadere, a afirmat Mundolf intr-un interviu acordat Bloomberg. Ford, care detine uzina producatoare de automobile de la Craiova, estimeaza ca va inregistra in acest an pierderi de peste 1 miliard de dolari in .

Probleme la Fiat, 20% din directorii din Europa sunt concediati

Grupul italian Fiat va reduce numarul posturilor de conducere din Europa cu 20%, pentru limitarea pierderilor operationale, a declarat o persoana apropiata situatiei, transmite Bloomberg.

A fost realizat primul transplant cu celule stem mezenchimale din Europa Centrala si de Est

Celulele stem mezenchimale au fost transplantate unui numar de patru pacienti, trei copii si un adult, in clinicile de transplant din Varsovia si Katowice, anunta reprezentantii bancii de celule stem, Biogenis, intr-un comunicat de presa.

Romania, printre tarile din Europa cu cea mai mare probabilitate de deces dupa interventiile chirurgicale

Romania este printre tarile europene cu cea mai mare probabilitate de deces dupa interventiile chirurgicale- se arata intr-un studiu publicat in revista medicala The Lancet din Anglia. Statistica a fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )