Libnet.ro
UNICEF

14:00

Avans in sectorul auto din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avans in sectorul auto din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, in principal cele din sectorul auto, dupa ce Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile a anuntat ca numarul inmatricularilor de autoturisme noi in Europa a crescut cu 10,9% luna trecuta. continuă pe Ziarul Bursa

Piata auto din Romania a crescut cu 27% in primele 3 luni

Piata auto din Romania inmatriculari masini noi) a inregistrat in primul trimestru a doua mare crestere din Uniunea Europeana dupa cea din Grecia, de 27,5%, la 22. 276 de unitati, avansul fiind de peste trei ori ori mai mare fata de cel comunitar, de.

Numarul doi in Comisia Europeana: Am invatat rusa, pentru ca credeam ca vom fi in razboi cu rusii. Putin sustine miscarile extremiste din Europa, sa ne dezbine

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, care a fost soldat in Olanda, in timpul Razboiului Rece, marturiseste ca, in tinerete, a invatat limba rusa crezand ca la un moment dat va lupa cu rusii. El l-a acuzat pe presedintele rus Vladimir Putin ca sustine miscarile extremiste si nationaliste din Europa pentru a dezbina natiunile Uniunii Europene.

Alegerile anticipate din Marea Britanie aduc temeri pe pietele din Europa

Actiunile de pe pietele europene au scazut ieri, dupa ce premierul britanic Theresa May a anuntat organizarea de alegeri anticipate la data de 8 iunie.

Pariaza live pe meciurie din Europa League

Apasa aici pentru a paria live pe meciurie din sferturile de finala ale Europa League, pe site-ul Betano. com.

Rusia actioneaza agresiv in zona Marii Negre. Comandantul Armatei SUA din Europa, la baza militara de la Mihail Kogalniceanu (VIDEO)

General Locotenentul Ben Hodges, comandantul Armatei SUA in Europa, a declarat, intr-un interviu acordat News. ro, ca Rusia continua sa actioneze agresiv in zona Marii Negre, precum.

Comandantul Armatei SUA din Europa, Ben Hodges: Rusia continua sa actioneze agresiv in zona Marii Negre

General Locotenentul Ben Hodges, comandantul Armatei SUA in Europa, a declarat intr-un interviu pentru News. ro ca Rusia continua sa actioneze agresiv in zona Marii Negre, precum in Georgia si Ucraina, si arata lipsa de transparenta in exercitiile militare pe care le desfasoara, lucru care ingrijoreaza statele din regiune.

Mesaj important transmis de comandatul Armatei SUA din Europa: Trebuie sa investiti in securitate daca vreti sa fiti in siguranta

General Locotenentul Ben Hodges, comandantul trupelor armate ale SUA in Europa, a declarat, intr-un interviu acordat News. ro, ca Romania este o tara de prim rang in cadrul NATO.

La 116 ani, o femeie din Spania a devenit cea mai in varsta persoana din Europa

O femeie din Barcelona, pe nume Ana Vela, nascuta la 29 octombrie 1901 in apropiere de orasul Cordoba, din sudul Spaniei, a devenit cea mai in varsta persoana din Europa.

Premierul Ungariei, Viktor Orban: Sa nu ne surprinda ca si alte natiuni din Europa, ca romanii, macedonenii sau albanezii incearca sa scape de retele de tip Soros

Premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a atacat din nou pe miliardarul american de origine maghiara, George Soros, acuzandu-l ca ar sta in spatele protestelor izbucnite saptamana trecuta in tara vecina si ca alimenta in UE discursul pro-migranti, facand insa de aceasta data trimitere si la Romania. Intr-un interviu difuzat la Radio Kossuth pe 16 aprilie, Viktor Orban l-a descris pe Soros drept un speculator financiar care acum cheltuieste cu migrantii, numindu-l un exemplu clasic de pescuitor in ape tulburi. Vezi in text ciine sunt liderii politici din Romania care au imbratisat ideile premierului maghiar si acuzele anti-Soros.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )