Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mesaj important transmis de comandatul Armatei SUA din Europa: Trebuie sa investiti in securitate daca vreti sa fiti in siguranta

Antena3 Antena3,
Mesaj important transmis de comandatul Armatei SUA din Europa: Trebuie sa investiti in securitate daca vreti sa fiti in siguranta

General Locotenentul Ben Hodges, comandantul trupelor armate ale SUA in Europa, a declarat, intr-un interviu acordat News. ro, ca Romania este o tara de prim rang in cadrul NATO. continuă pe Antena3

Rusia actioneaza agresiv in zona Marii Negre. Comandantul Armatei SUA din Europa, la baza militara de la Mihail Kogalniceanu (VIDEO)

General Locotenentul Ben Hodges, comandantul Armatei SUA in Europa, a declarat, intr-un interviu acordat News. ro, ca Rusia continua sa actioneze agresiv in zona Marii Negre, precum.

Comandantul Armatei SUA din Europa, Ben Hodges: Rusia continua sa actioneze agresiv in zona Marii Negre

General Locotenentul Ben Hodges, comandantul Armatei SUA in Europa, a declarat intr-un interviu pentru News. ro ca Rusia continua sa actioneze agresiv in zona Marii Negre, precum in Georgia si Ucraina, si arata lipsa de transparenta in exercitiile militare pe care le desfasoara, lucru care ingrijoreaza statele din regiune.

Mesaj important al sefului Statului Major General: Descurajarea oricarei potentiale agresiuni in Regiunea Marii Negre

Liderul militar al Armatei Romane, generalul Nicolae Ciuca, sef al Statului Major General, a postat un mesaj important pe pagina sa de Facebook. Joi, 20 aprilie, voi participa la ceremonia de Bun venit.

Avans in sectorul auto din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, in principal cele din sectorul auto, dupa ce Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile a anuntat ca numarul inmatricularilor de autoturisme noi in Europa a crescut cu 10,9% luna trecuta.

Numarul doi in Comisia Europeana: Am invatat rusa, pentru ca credeam ca vom fi in razboi cu rusii. Putin sustine miscarile extremiste din Europa, sa ne dezbine

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, care a fost soldat in Olanda, in timpul Razboiului Rece, marturiseste ca, in tinerete, a invatat limba rusa crezand ca la un moment dat va lupa cu rusii. El l-a acuzat pe presedintele rus Vladimir Putin ca sustine miscarile extremiste si nationaliste din Europa pentru a dezbina natiunile Uniunii Europene.

Comandantul trupelor armate ale SUA in Europa: Romania este un lider in NATO, insa trebuie sa continue procesul de modernizare a armatei

General Locotenentul Ben Hodges, comandantul trupelor armate ale SUA in Europa, a declarat, intr-un interviu acordat News. ro, este un aliat minunat in cadrul NATO, dar ca trebuie sa continue eforturile de modernizare a echipamentelor militare.

Mesaj emotionant transmis de o cunoscuta cantareata dupa moartea patronului Hotelului Gorj: Sa ai drum cu flori, cantec si lumina!

Omul de afaceri Sergiu Tartareanu, actionarul majoritar de la Hotelul Gorj, cel mai mare din judet, va fi inmormantat joi, 20 aprilie, in Cimitirul Municipal Targu Jiu. O cunoscuta interpreta de muzica popular a transmis un mesaj emotionant.

Mesaj emotionant transmis de o cunoscuta cantareata, dupa moartea patronului Hotelului Gorj: Sa ai drum cu flori, cantec si lumina!

Omul de afaceri Sergiu Tartareanu, actionarul majoritar de la Hotelul Gorj, cel mai mare din judet, va fi inmormantat joi, 20 aprilie, in Cimitirul Municipal Targu Jiu. O cunoscuta interpreta de muzica popular a transmis un mesaj emotionant.

Comandantul trupelor armate ale SUA in Europa: Pana in acest moment nu am vazut indicii ca Brexitul va afecta securitatea Europei

General Locotenentul Ben Hodges, comandantul trupelor armate ale SUA in Europa, a declarat, intr-un interviu acordat News. ro, ca nu exista, pana la acest moment, indicii care sa sugereze ca iesirea Marii Britanii din UE sa afecteze securitatea Europei.

Comandantul trupelor armate ale SUA in Europa: Rusia continua sa actioneze in mod agresiv, in intreaga zona a Marii Negre. Toata lumea stie ca le asigura arme si munitie separatistilor din Donbas

General Locotenentul Ben Hodges, comandantul trupelor armate ale SUA in Europa, a declarat, intr-un interviu acordat News. ro, Rusia actioneaza intr-un mod agresiv, in intreaga zona a Marii Negre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )