Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avem primele meciuri din sferturile Australian Open: Cum arata tabloul la fete

Adevărul Adevărul,
Avem primele meciuri din sferturile Australian Open: Cum arata tabloul la fete

Prima saptamana s-a incheiat la Melbourne si, la cum arata in acest moment programul, ne asteapta o a doua saptamana de vis, in primul Grand Slam al anului. continuă pe Adevărul

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile Australian Open. E una de cosmar: Ultima oara m-a zdrobit

Duel de foc pentru Simona Halep pentru un loc in sferturile de finala la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

VIDEO Ce a spus Simona Halep despre confruntarea cu Serena Williams din sferturi

Simona Halep va avea parte de inca o confruntare dificila la Australian Open: o va intalni in sferturi pe Serena Williams. Romanca si-a laudat viitoarea adversara si a precizat ca pentru a trece de americanca va trebui sa joace cel mai bun tenis al sau.

Simona Halep, prima reactie dupa castigarea meciului din optimile Australian Open

Simona Halep a transmis un mesaj dupa castigarea meciului din optimile de la Australian Open, impotriva jucatoarei poloneze Iga Swiatek.

Ce spune Iga Swiatek despre duelul cu Simona Halep din optimile Australian Open

S-au intalnit de doua ori pana acum, de fiecare data pe zgura pariziana, iar victoriile au fost impartite. Iga Swiatek si Simona Halep se vor duela inca o data la nivel inalt: optimile de la Australian Open.

Halep, de neoprit: E in sferturile de la Australian Open! Urmeaza marele meci cu Serena Williams

A doua jucatoare a lumii a eliminat-o pe Iga Swiatek Polonia, 17 WTA), la patru luni si jumatate dupa ce fusese invinsa de ea, la Roland Garros.

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in teren, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open 2021

Simona Halep, 2 WTA, s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open 2021, dupa ce a invins-o pe jucatoarea poloneza Iga Swiatek, in varsta de 19 ani si numarul 17 WTA. Dupa aceasta victorie,.

Cu cine risca sa se dueleze Simona Halep la Australian Open. E vestea diminetii

Fanii Simonei Halep au aflat cu cine ar putea sa se dueleze campioana noastra la Australian Open? Cine ar putea sa-i fie rivala in teren in sferturile competitiei mult asteptate? Sferturi Australian Open: cu cine risca sa intre Simona Halep in teren? Simona Halep si Serena Williams s-au calificat in sferturi la Australian Open, iar .

Anuntul Simonei Halep dupa victoria de la Australian Open 2021. Ce le-a transmis fanilor

Smona Halep vine cu un anunt dupa victoria de la Australian Open. Ce le-a impartasit celebra sportiva fanilor imediat dupa ce a trecut mai departe in sferturile compatitiei? Vestea Simonei Halep pentru fani dupa victoria de la Australian Open Campioana noastra e in sferturi la Melbourne, iar mesajul din cadrul interviului dupa meciul contra Iga .

Simona Halep, calificare in sferturi la Australian Open dupa un meci mare cu Iga Swiatek. Urmeaza duelul cu Serena Williams!

Pentru a cincea oara in cariera Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, turneu unde are o finala disputata in 2018.

Simona Halep, in sferturi la Australian Open. Romanca va juca cu Serena Williams

Simona Halep a trecut in sferturile de finala ale Australian Open, dupa ce a invins-o in optimi pe Iga Swiatek, cu 3-6, 6-1, 6-4.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )