Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile Australian Open. E una de cosmar: Ultima oara m-a zdrobit

Online Sport Online Sport,
Simona Halep si-a aflat adversara din optimile Australian Open. E una de cosmar: Ultima oara m-a zdrobit

Duel de foc pentru Simona Halep pentru un loc in sferturile de finala la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. continuă pe Online Sport

Cu cine va juca Simona Halep in turul III de la Australian Open. Adversara sa a bifat deja o finala de turneu WTA in 2021 (VIDEO)

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a fost protagonista unei reveniri de senzatie in partida din turul II de la Australian Open, unde a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic 72 WTA). Condusa cu 5-2 in decisiv, a.

Ce spune Iga Swiatek despre duelul cu Simona Halep din optimile Australian Open

S-au intalnit de doua ori pana acum, de fiecare data pe zgura pariziana, iar victoriile au fost impartite. Iga Swiatek si Simona Halep se vor duela inca o data la nivel inalt: optimile de la Australian Open.

Ce l-a deranjat pe Darren Cahill la eleva sa - Simona Halep a vorbit despre acest aspect la conferinta de presa

Simona Halep a vorbit la conferinta de presa de dupa meciul cu Ajla Tomljanovic Australian Open, turul doi) si despre aspectele mai putin placute ale meciului istovitor castigat miercuri. Locul 2 WTA, Halep le-a spus jurnalistilor ca l-a deranjat pe Darren Cahill.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turnelului Australian Open si a invins-o pe rusoaica, Veronika Kudermetova, locul 36 WTA.

Simona Halep, pentru a sasea oara in optimi la Australian Open (Victorie scurta, 6-1, 6-3, cu Veronika Kudermetova)

Simona Halep a facut pasul in optimile de la Australian Open dupa un meci pe care si l-a facut accesibil gratie deplasarii fantastice, a retururilor agresive si variatiei de pe baseline. Favorita numarul doi a trecut de Veronika Kudermetova, scor 6-1, 6-3, dupa o partida de o ora si 18 minute. Pentru jucatoarea noastra ar putea urma un duel cu Iga Swiatek, cea care a invins-o categoric la ultima editie de la Roland Garros.

CTP, vesti groaznice pentru Simona Halep, dupa victoria de azi: Asta nu e in avantajul ei

Victoria de astazi a Simonei Halep si calificarea in Optimile de finalaa este o performanta, dar nu surprinzatoare. Surprinzator este posibilul adversar din Optimi. Este vorba de poloneza Iga Swiatek. Swiatek are deja un avantaj in fata jucatoarei noastre, dupa victoria de la Roland Garros, scor 6-1, 6-2. Simona Halep vs Iga Swiatek, in Optimile .

Simona Halep, eliminata in turul intai al probei de dublu de la Australian Open

Perechea Simona Halep Charlotte Kempenaers-Pocz Romania Australia) a fost eliminata in primul tur al probei de dublu de la Australian Open, primul Grand Slam al anului din tenisul mondial.

Ce a spus Ajla Tomljanovic dupa infrangerea dureroasa cu Simona Halep

Ajla Tomljanovic a declarat, miercuri, in conferinta de presa de dupa meciul de la Australian Open cu Simona Halep, ca romanca nu este degeaba numarul 2 mondial, ceea ce a aratat in setul decisiv, si ca va dura cateva zile pana cand va reusi sa treaca peste aceasta infrangere.

Simona Halep, calificare dramatica in turul trei: A fost condusa cu 5-2 in setul decisiv de Ajla Tomljanovic

Ajla Tomljanovic a ajutat-o pe Simona sa intre cu adevarat in turneu, sportiva care reprezinta Australia oferind o replica excelenta. Ajla a fost aproape de a produce marea surpriza: a condus cu 5-2 in decisiv. A fost insa momentul care a trezit focul: Halep nu a mai cedat vreun game si a triumfat dupa un adevarat roller-coaster de doua ore si 34 de minute 4-6, 6-4, 7-5). Simona este in turul trei la Australian Open, acolo unde va da peste Veronika Kudermetova.

Asa am trait Simona Halep - Ajla Tomljanovic

Miercuri, dupa ora 10:00, am transmis live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Ajla Tomljanovic, partida din turul secund la Australian Open.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )