Libnet.ro
UNICEF

11:00

Avertisment din partea Moscovei: Rusia nu va tolera santajul SUA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Avertisment din partea Moscovei: Rusia nu va tolera santajul SUA

Ministerul rus de Externe a anuntat, joi, ca adoptarea unor noi sanctiuni americane contra Moscovei sunt o razbunare si ca Rusia nu va tolera santajul Statelor Unite cu privire la criza din Ucraina, informeaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Rusia reactioneaza dupa noile sanctiuni impuse: Nu vom tolera santajul SUA cu privire la criza din Ucraina

Rusia nu va tolera santajul Statelor Unite cu privire la criza din Ucraina, dupa adoptarea unor noi sanctiuni americane contra Moscovei, pe care le denunta ca fiind o razbunare, a anuntat joi .

UPDATE Rusia reactioneaza dupa noile sanctiuni impuse: Nu vom tolera santajul SUA cu privire la criza din Ucraina

Statele Unite au extins miercuri sanctiunile economice impotriva Rusiei pentru rolul in criza din Ucraina, care vizeaza in special gigantul petrolier rus Rosneft si banca Gazprom - Gazprombank.

Toate companiile aeriene sa evite spatiul aerian ucrainean! Avertisment din partea Frantei

Franta indeamna toate companiile aeriene sa evite spatiul aerian ucrainean, dupa prabusirea avionului de pasageri al Malaysia Airlines in regiunea Donetk, informeaza Mediafax. Pana acum, companiile Turkish.

Noi sanctiuni impotriva Rusiei din partea UE sunt foarte probabile, SUA pregateste sanctiuni unilaterale

Noi sanctiuni impotriva Rusiei si a separatistilor pro-rusi din Ucraina par foarte probabile, au declarati marti surse diplomatice, in preziua summitului UE unde va fi luata decizia finala, in timp ce Statele Unite au lasat sa se inteleaga ca ar putea inaspri unilateral sanctiunile impotriva Moscovei, daca Bruxellesul nu ajunge la un acord, scrie AFP.

Ucraina se afla in pragul unei agresiuni la scara larga din partea Rusiei, afirma Kievul

Rusia isi mentine trupele pregatite de atac la frontiera cu Ucraina si planifica noi provocari, similare cu cele ale Germaniei naziste impotriva Poloniei, in 1939, a declarat secretarul adjunct al Consiliului.

Ucraina se afla in pragul unei agresiuni la scara larga din partea Rusiei, afirma Kievul - presa

Rusia isi mentine trupele pregatite de atac la frontiera cu Ucraina si planifica noi provocari, similare cu cele ale Germaniei naziste impotriva Poloniei, in 1939, a declarat secretarul adjunct al Consiliului ucrainean pentru Securitate Nationala si Aparare SNBO), potrivit agentiei Ukrinform.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )