Libnet.ro
UNICEF

13:00

Noi sanctiuni impotriva Rusiei din partea UE sunt foarte probabile, SUA pregateste sanctiuni unilaterale

Hotnews Hotnews,
 Noi sanctiuni impotriva Rusiei din partea UE sunt foarte probabile, SUA pregateste sanctiuni unilaterale

Noi sanctiuni impotriva Rusiei si a separatistilor pro-rusi din Ucraina par foarte probabile, au declarati marti surse diplomatice, in preziua summitului UE unde va fi luata decizia finala, in timp ce Statele Unite au lasat sa se inteleaga ca ar putea inaspri unilateral sanctiunile impotriva Moscovei, daca Bruxellesul nu ajunge la un acord, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Ucraina denunta posibilitatea unei agresiuni de anvergura a Rusiei si cere noi sanctiuni internationale

Kievul a cerut marti noi sanctiuni europene impotriva Rusiei, acuzata ca sustine separatistii, pe fondul unei nete agravari a tensiunilor din est si a unor noi temeri legate de o invazie rusa, scrie AFP.

Scarile rulante de la metroul din Paris sunt prea late. 6 milioane de euro inlocuirea lor.

Circa 30 de scari rulante ale metroului din Paris sunt nefunctionale. Compania RATP a dispus inlocuirea platformelor rulante defecte pana in anul 2015, costurile ajungand la sase milioane de euro.

Scarile rulante de la metroul din Paris sunt prea late. 6 milioane de euro costa inlocuirea lor.

Circa 30 de scari rulante ale metroului din Paris sunt nefunctionale. Compania RATP a dispus inlocuirea platformelor rulante defecte pana in anul 2015, costurile ajungand la sase milioane de euro.

Ucraina se afla in pragul unei agresiuni la scara larga din partea Rusiei, afirma Kievul

Rusia isi mentine trupele pregatite de atac la frontiera cu Ucraina si planifica noi provocari, similare cu cele ale Germaniei naziste impotriva Poloniei, in 1939, a declarat secretarul adjunct al Consiliului.

Ucraina se afla in pragul unei agresiuni la scara larga din partea Rusiei, afirma Kievul - presa

Rusia isi mentine trupele pregatite de atac la frontiera cu Ucraina si planifica noi provocari, similare cu cele ale Germaniei naziste impotriva Poloniei, in 1939, a declarat secretarul adjunct al Consiliului ucrainean pentru Securitate Nationala si Aparare SNBO), potrivit agentiei Ukrinform.

Miranda Kerr: Sunt foarte fericita singura in acest moment

S-a declarat bisexuala si deschisa spre a incerca lucruri noi, dar acum Miranda Kerr recunoaste ca este mult prea ocupata pentru a avea un iubit.

Secretarul de stat american John Kerry afirma ca negocierile cu Iranul pe tema programului nuclear sunt foarte dificile

Secretarul de Stat american John Kerry a afirmat, luni, ca se poarta negocieri foarte dificile cu Iranul pe tema programului nuclear. Suntem in mijlocul discutiilor pe tema proliferarii nucleare si pentru.

invatamantul va deveni obligatoriu de la 3 ani pana in 2020. 78% din copii sunt inscrisi la gradinita

O informatie alarmanta a fost lansata prin intermediul retelelor de socializare: potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica INS), din 9. 620 de unitati din invatamantul prescolar, cate existau la tara in 1996, mai ramasesera doar 91, in 2012. De asemenea, numarul gradinitelor din orase au scazut cu o treime in aceeasi perioada de timp. Informatia, desi corecta din punct de vedere al statisticii oficiale, nu exprima insa realitatea din teren, ne-au explicat specialistii Unicef Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )