Libnet.ro
UNICEF

07:00

Avertisment din PNL: PSD pregateste un bluf pentru romanii de afara

România Liberă România Liberă,
 Avertisment din PNL: PSD pregateste un bluf pentru romanii de afara

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi l-a acuzat, sambata, pe premierul Victor Ponta, ca se intoarce la tactica de amanare si inselare a publicului din noiembrie 2014, pe tema votului din diaspora, iar PSD pregateste un bluf pentru romanii din afara granitelor, prin incercarea de blocare a oricarei solutii. continuă pe România Liberă

Reactia PNL la declaratiile lui Ponta despre votul din diaspora: PSD pregateste un bluf pentru romanii din strainatate

PNL a reactionat dupa ce premierul Victor Ponta a declarat ca sustine proiectul de lege al liberalilor privind votul prin corespondenta, afirmand ca trebuie sa decida intre cele doua metode de vot: prin.

Pe cine vizeaza curatenia din PNL si PSD

Noile prevederi statutare stabilite de PSD si PNL se aseamana in cea mai mare parte, masurile luate de liberali fiind, pe ici pe colo, mai drastice. Cu atat mai important este faptul ca reformele ii vizeaza pe mai multi parlamentari, ministri si fosti ministri, dar si lideri pregnanti din teritoriu, mai multi de la PSD.

Un consilier local al PNL Prahova, arestat preventiv pentru luare de mita

Consilierul local liberal Ionut Ionescu a fost arestat preventiv, vineri seara, el fiind urmarit penal pentru savarsirea a trei infractiuni de luare de mita intr-un dosar penal instrumentat de DNA Ploiesti,.

Juncker: 2 miliarde euro din fondurile europene neutilizate, deblocate pentru a ajuta Grecia

ACTUALIZARE 16:47 Comisia Europeana CE) a pus la dispozitia Greciei doua miliarde de euro pentru anul 2015, provenind din fonduri europene neutilizate, a anuntat, azi, presedintele CE Jean-Claude Juncker, la finalul Consiliului European de primavara, transmite AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )