Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un consilier local al PNL Prahova, arestat preventiv pentru luare de mita

B1 B1,
Un consilier local al PNL Prahova, arestat preventiv pentru luare de mita

Consilierul local liberal Ionut Ionescu a fost arestat preventiv, vineri seara, el fiind urmarit penal pentru savarsirea a trei infractiuni de luare de mita intr-un dosar penal instrumentat de DNA Ploiesti,. continuă pe B1

Consilier juridic de la Combaterea Discriminarii, arestat preventiv dupa ce ar fi cerut o mita de 500 de lei

Daniel Vasile, consilier juridic in cadrul Serviciului Asistenta Colegiul Director din cadrul Consiliului National de Combatere a Discriminarii CNCD), a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este suspectat de luare de mita dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 500 de lei mita.

Brasov: Doi politisti, arestati preventiv pentru luare de mita

Doi politisti din Brasov au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, vineri, intrucat ar fi luat 600 lei, respectiv 400 lei mita, informeaza Mediafax.

Horia Georgescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii inaltei Curti au decis arestarea fostului sef al ANI, Horia Georgescu, pentru 30 de zile. Acesta este acuzat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, in perioada 2008-2010, pe vremea cand.

Ionut Lupescu, un consilier local din Ploiesti, retinut de DNA pentru luare de mita

Consilierul local ploiestean Ionut Ionescu, angajat al S. Hidro Prahova S. , firma la care actionar este Consiliul Judetean Prahova, care a fost retinut pentru luare de mita in derularea unor contracte pe fonduri europene a fost arestat preventiv de Tribunalul Prahova. Judecatorii de la Tribunalul Prahova au admis propunerea de arestare preventiva formulata de procurorii DNA Ploiesti pe numele lui Ionut Ionescu, acuzat de trei infractiuni de luare de mita, potrivit Mediafax.

Mezei Janos, primarul din Gheorgheni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Curtea de Apel Tirgu Mures a decis miercuri, 18 martie, masura arestului preventiv pentru 30 de zile in cazul primarului din Gheorgheni, Mezei Janos.

Primar din Gheorgheni, arestat preventiv pentru abuz in serviciu

Curtea de Apel Targu Mures a inlocuit masura controlului judiciar cu arestarea preventiva in cazul primarului municipiului Gheorgheni, Janos Mezei, acuzat de abuz in serviciu si santaj, informeaza un comunicat de presa remis de DNA.

Consilier juridic in CNCD, candidat la un post in Colegiul director, arestat pentru luare de mita

Daniel Vasile, consilier juridic in Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) si candidat la un post in Colegiul director al institutiei, a fost arestat pentru luare de mita. El este suspectat.

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, afla marti daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI), ar putea afla marti daca va fi cercetat in stare de arest, sub control judiciar, sau in arest la domiciliu. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie propunerea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de arestare preventiva in dosarul in care acuzat de abuz in serviciu.

Un medic din Brasov a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Un medic de la Spitalul de Pneumoftiziologie Brasov a fost trimis in judecata pentru luare de mita, fals intelectual si abuz in serviciu, fiind acuzat ca a primit 700 de lei de la o pacienta pentru a-i intocmi un referat de specialitate privind starea sa de sanatate, el internand-o fictiv pe femeie. Potrivit unui comunicat al Parchetului Tribunalului Brasov, procurorii au trimis, in judecata un medic de la Spitalul de Pneumoftiziologie Brasov, cercetat sub control judiciar, pentru luare de mita doua acte materiale), fals intelectual doua acte) si abuz in serviciu, transmite corespondentul Mediafax.

Paradoxuri in candidaturile la CNCD: 18 candidati pe sase locuri. Printre ei, o fosta inspectoare la Controlul Cazanelor, un activist care a negat Holocaustul si un consilier arestat pentru luare de mita

18 candidati, ONG-isti si angajati in sectorul guvernamental, se lupta pentru cele sase locuri disponibile in Consiliul Director al CNCD. Coalitia Antidiscriminare atrage atentia ca miza la CNCD ar trebui sa fie alegerea unor persoane competente si nu dinozaurii partidelor, dar CV-urile unora dintre candidati arata contrariul. Astfel, o candidata propusa de PNL a lucrat la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Cazanelor, iar un candidat independent a negat Holocaustul intr-un articol de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )