Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mezei Janos, primarul din Gheorgheni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Adevărul Adevărul,
Mezei Janos, primarul din Gheorgheni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Curtea de Apel Tirgu Mures a decis miercuri, 18 martie, masura arestului preventiv pentru 30 de zile in cazul primarului din Gheorgheni, Mezei Janos. continuă pe Adevărul

Primarul din Gheorgheni, arestat dupa ce a incalcat obligatiile controlului judiciar

Curtea de Apel Targu Mures a decis miercuri seara arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului din municipiul Gheorgheni, judetul Harghita, Mezei Janos, acuzat de abuz in serviciu si santaj, apreciind ca acesta a incalcat obligatiile impuse de masura controlului judiciar, respectiv interdictia de a exercita functia de primar pe o durata de 60 de zile.

Consilier juridic de la Combaterea Discriminarii, arestat preventiv dupa ce ar fi cerut o mita de 500 de lei

Daniel Vasile, consilier juridic in cadrul Serviciului Asistenta Colegiul Director din cadrul Consiliului National de Combatere a Discriminarii CNCD), a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este suspectat de luare de mita dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 500 de lei mita.

Marian Vanghelie - arestat preventiv, pentru 30 de zile

Primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, si varul sau, Mircea-Sorin Niculae, au fost arestati, preventiv, sambata, decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie putand fi contestata tot la instanta suprema.

Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 06:55 Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile, in dosarul in care este acuzat ca, alaturi de alti fosti membri ai comisiei pentru stabilirea despagubirilor din ANRP, a aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro, a decis instanta suprema. Decizia instantei nu este definitiva. * Dosarul lui Horia Georgescu, deschis in urma unor denunturi ale lui Dorin si Alin Cocos.

Un miliardar american a fost arestat. Barbatul a fost acuzat de CRIMA, dar nimeni n-a putut dovedi vinovatia lui. Cum s-a dat de gol

Un miliardar american de 71 de ani, banuit ca a comis mai multe crime in ultimele 3 decenii, a fost arestat. De-a lungul timpului, a fost banuit ca si-a ucis sotia, un vecin si o prietena de familie. A reusit.

Primar din Gheorgheni, arestat preventiv pentru abuz in serviciu

Curtea de Apel Targu Mures a inlocuit masura controlului judiciar cu arestarea preventiva in cazul primarului municipiului Gheorgheni, Janos Mezei, acuzat de abuz in serviciu si santaj, informeaza un comunicat de presa remis de DNA.

De ce a fost arestat Vanghelie

Judecatorul de drepturi si libertati de la inalta Curte de Casatie si Justitie a decis arestarea lui Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, pentru ca, pe o perioada de opt ani, in schimbul a 20% din platile incasate, l-a ajutat pe omul de afaceri Dumitru Marin denuntator) sa obtina mai multecontracte de lucrari publice a caror valoare insumata depaseste 2. 000 de lei noi.

Cei 9 suspecti in dosarul traficului de tigari au fost arestati preventiv

Tribunalul Alba a admis propunerea DIICOT si a decis arestarea preventiva a celor 9 inculpti din dosarul traficului de tigari. Decizia instantei nu este definitiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )