Libnet.ro
UNICEF

08:30

Primar din Gheorgheni, arestat preventiv pentru abuz in serviciu

România Liberă România Liberă,
Primar din Gheorgheni, arestat preventiv pentru abuz in serviciu

Curtea de Apel Targu Mures a inlocuit masura controlului judiciar cu arestarea preventiva in cazul primarului municipiului Gheorgheni, Janos Mezei, acuzat de abuz in serviciu si santaj, informeaza un comunicat de presa remis de DNA. continuă pe România Liberă

Primarul din Gheorgheni, arestat dupa ce a incalcat obligatiile controlului judiciar

Curtea de Apel Targu Mures a decis miercuri seara arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului din municipiul Gheorgheni, judetul Harghita, Mezei Janos, acuzat de abuz in serviciu si santaj, apreciind ca acesta a incalcat obligatiile impuse de masura controlului judiciar, respectiv interdictia de a exercita functia de primar pe o durata de 60 de zile.

Horia Georgescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii inaltei Curti au decis arestarea fostului sef al ANI, Horia Georgescu, pentru 30 de zile. Acesta este acuzat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, in perioada 2008-2010, pe vremea cand.

Marian Vanghelie - arestat preventiv, pentru 30 de zile

Primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, si varul sau, Mircea-Sorin Niculae, au fost arestati, preventiv, sambata, decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie putand fi contestata tot la instanta suprema.

Mezei Janos, primarul din Gheorgheni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Curtea de Apel Tirgu Mures a decis miercuri, 18 martie, masura arestului preventiv pentru 30 de zile in cazul primarului din Gheorgheni, Mezei Janos.

Primar din Arges, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Pitesti au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, pentru primarul Comunei Davidesti, din judetul Arges. Ion Sandu, intrucat este acuzat de abuz in serviciu, complicitate la fals in inscrisuri si neglijenta in serviciu, conform unui comunicat remis de DNA.

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, afla marti daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI), ar putea afla marti daca va fi cercetat in stare de arest, sub control judiciar, sau in arest la domiciliu. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie propunerea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de arestare preventiva in dosarul in care acuzat de abuz in serviciu.

Inspector fiscal, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si evaziune

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Baia Mare l-au trimis in judecata pe inspectorul fiscal Robert-Daniel Kadlec, de la DGFP Maramures, pentru abuz in serviciu, instigare si complicitate la evaziune fiscala, intr-un dosar privind rambursari ilegale de TVA si diminuarea impozitului pe profit, cu un prejudiciu de aproape 1,8 milioane lei, recuperat integral.

De la ,,integritate, la puscarie - Horia Georgescu, retinut pentru abuz in serviciu

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost retinut, luni, de procurorii anticoruptie, pentru abuz in serviciu, legat de retrocedari in cazul unor imobile supraevaluate, el fiind scos din sediul DNA incatusat si urcat intr-o masina.

Consilier juridic de la Combaterea Discriminarii, arestat preventiv dupa ce ar fi cerut o mita de 500 de lei

Daniel Vasile, consilier juridic in cadrul Serviciului Asistenta Colegiul Director din cadrul Consiliului National de Combatere a Discriminarii CNCD), a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este suspectat de luare de mita dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 500 de lei mita.

Un primar din Arges, trimis in judecata pentru 27 de fapte

Ion Sandu, primar al comunei Davidesti, jud. Arges, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de 27 de fapte, dintre care 6 de abuz in serviciu, 19 de complicitate la infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata si 2 de neglijenta in serviciu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )