Libnet.ro
UNICEF

10:30

Primarul din Gheorgheni, arestat dupa ce a incalcat obligatiile controlului judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primarul din Gheorgheni, arestat dupa ce a incalcat obligatiile controlului judiciar

Curtea de Apel Targu Mures a decis miercuri seara arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului din municipiul Gheorgheni, judetul Harghita, Mezei Janos, acuzat de abuz in serviciu si santaj, apreciind ca acesta a incalcat obligatiile impuse de masura controlului judiciar, respectiv interdictia de a exercita functia de primar pe o durata de 60 de zile. continuă pe Ziarul Bursa

Primar din Gheorgheni, arestat preventiv pentru abuz in serviciu

Curtea de Apel Targu Mures a inlocuit masura controlului judiciar cu arestarea preventiva in cazul primarului municipiului Gheorgheni, Janos Mezei, acuzat de abuz in serviciu si santaj, informeaza un comunicat de presa remis de DNA.

Mezei Janos, primarul din Gheorgheni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Curtea de Apel Tirgu Mures a decis miercuri, 18 martie, masura arestului preventiv pentru 30 de zile in cazul primarului din Gheorgheni, Mezei Janos.

Un candidat la CNCD, arestat, dupa ce a fost prins cand lua 500 de lei spaga. Reactia organizatiei care ii sustine candidatura

Unul din candidatii pentru un post in Colegiul Director al CNCD, Daniel Vasile, a fost arestat, dupa ce a fost prins in flagrant luand mita de la o persoana amendata de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. in prezent, Daniel Vasile este consilier juridic in cadrul CNCD.

Politist arestat dupa ce a incercat sa ascunda producerea unui accident

Adjunctul sefului de post din comuna constanteana Corbu este cercetat in arest la domiciliu. Cristian Dragan ar fi incercat in luna noiembrie a anului trecut sa ascunda un accident rutier produs in localitate,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )