Libnet.ro
UNICEF

08:30

Brasov: Doi politisti, arestati preventiv pentru luare de mita

România Liberă România Liberă,
Brasov: Doi politisti, arestati preventiv pentru luare de mita

Doi politisti din Brasov au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, vineri, intrucat ar fi luat 600 lei, respectiv 400 lei mita, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Un consilier local al PNL Prahova, arestat preventiv pentru luare de mita

Consilierul local liberal Ionut Ionescu a fost arestat preventiv, vineri seara, el fiind urmarit penal pentru savarsirea a trei infractiuni de luare de mita intr-un dosar penal instrumentat de DNA Ploiesti,.

Doi politisti brasoveni au fost retinuti azi-noapte

Actiune spectaculoasa la miezul noptii in municipiul Brasov, Doi politisti, de la Sectia 3 din municipiul Brasov cartierul Tractorul),au fost retinuti azi-noapte.

Un medic din Brasov a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Un medic de la Spitalul de Pneumoftiziologie Brasov a fost trimis in judecata pentru luare de mita, fals intelectual si abuz in serviciu, fiind acuzat ca a primit 700 de lei de la o pacienta pentru a-i intocmi un referat de specialitate privind starea sa de sanatate, el internand-o fictiv pe femeie. Potrivit unui comunicat al Parchetului Tribunalului Brasov, procurorii au trimis, in judecata un medic de la Spitalul de Pneumoftiziologie Brasov, cercetat sub control judiciar, pentru luare de mita doua acte materiale), fals intelectual doua acte) si abuz in serviciu, transmite corespondentul Mediafax.

Ionut Lupescu, un consilier local din Ploiesti, retinut de DNA pentru luare de mita

Consilierul local ploiestean Ionut Ionescu, angajat al S. Hidro Prahova S. , firma la care actionar este Consiliul Judetean Prahova, care a fost retinut pentru luare de mita in derularea unor contracte pe fonduri europene a fost arestat preventiv de Tribunalul Prahova. Judecatorii de la Tribunalul Prahova au admis propunerea de arestare preventiva formulata de procurorii DNA Ploiesti pe numele lui Ionut Ionescu, acuzat de trei infractiuni de luare de mita, potrivit Mediafax.

Cinci agenti de la Politia Rutiera, condamnati la cate trei ani de inchisoare pentru luare de mita

Curtea de Apel Brasov a emis o hotarare definitiva de condamnare a unui numar de cinci agenti de politie din cadrul I. J Covasna - Serviciul Politiei Rutiere, pentru luare de mita.

Medic trimis in judecata pentru luare de mita, fals intelectual si uz de fals

Procurorii din cadrul Parchetului de pe linga Tribunalul Brasov au anuntat, astazi, ca l-au trimis in judecata, pentru luare de mita, fals intelectual si abuz in serviciu, pe un medic din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie.

Consilier juridic in CNCD, candidat la un post in Colegiul director, arestat pentru luare de mita

Daniel Vasile, consilier juridic in Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) si candidat la un post in Colegiul director al institutiei, a fost arestat pentru luare de mita. El este suspectat.

Un politist de la Evidenta Populatiei Teleorman a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Un politist teleormanean a fost trimis in judecata pentru luare de mita. Omul legii, angajat al Serviciului de Evidenta a Populatiei, cerea bani pentru scurtarea perioadei de eliberare a buletinelor. Cei care plateau 100 sau 200 de lei primeau cartile de identitate mai repede.

Deputatul Theodor Nicolescu, urmarit penal si pentru luare de mita

Procurorii DNA au extins, miercuri, urmarirea penala pe numele deputatului PNL Theodor Nicolescu, pentru infractiunea de luare de mita, dupa ce au ajuns la concluzia ca acesta, in calitate de vicepresedinte al.

Deputatul Theodor Nicolescu, urmarit penal si pentru luare de mita pe cand era vicepresedinte ANRP. Ar fi primit spaga de 6.200.000 de lei

Procurorii anticoruptie au dispus extinderea urmaririi penale fata de Theodor-Catalin Nicolescu, la data faptelor vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor si membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, in prezent deputat in Parlamentul Romaniei, pentru infractiunea de luare de mita, cu consecinte deosebit de grave, daca functionarul public a obtinut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, retinute anterior in sarcina acestuia, potrivit unui comunicat DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )