Libnet.ro
UNICEF

13:30

Avertisment pentru toti jucatorii de Pokemon Go! Ce riscati dupa instalarea aplicatiei

Antena3 Antena3,
Avertisment pentru toti jucatorii de Pokemon Go! Ce riscati dupa instalarea aplicatiei

Pokemon Go ar putea avea grave probleme de cibersecuritate. Adam Reeve, cercetator la o firma de cibersecuritate, a postat pe platform de microblogging Tumbler o explicatie a modului in care securitatea. continuă pe Antena3

Anunt urias pentru toti utilizatorii Pokemon Go! Se intampla pentru prima data

Popularul joc Pokemon Go va fi lansat miercuri si in Japonia, impreuna cu o noua optiune, care nu mai este diponibila nicaieri in lume, scrie yoda. ro. Aplicatia va veni in parteneriat.

Politia Romana, mesaj pe Facebook pentru utilizatorii jocului Pokemon GO

Isteria Pokemon GO a atins si Romania. Politia Romana s-a sesizat si ea si i-a invitat pe toti soferii sa vaneze creaturile virtuale respectand regulile de circulatie.

Accesorii pentru Pokemon Go: prinde reducerile si apoi prinde-i pe toti

Daca vrei sa e numeri printre cei mai buni jucatori de Pokemon Go, atunci ai nevoie de o serie de accesorii pe masura. Dupa cum probabil ai aflatdeja,Pokemon Go a ajuns in Romania, dar a fost aproape imposibil de jucat sambata. Pokemon Go se foloseste de GPS si de realitatea augmentata pentru a umple mediul inconjurator [].

Pokemon Go ar putea avea niste probleme grave de cibersecuritate

Desi media pare sa se fi concentrat pe scoaterea in evidenta a pericolelor reprezentate de jucatorii bezmetici de Pokemon Go care nu se mai uita pe unde traverseaza sau care isi opresc masinile la intamplare si se aventureaza in zone rau famate pentru a prinde cate un pokemon, problema mai grava pare a fi cea a securitatii datelor si a confidentialitatii in mediul online. Adam Reeve, cercetator la o firma de cibersecuritate, a postat pe platforma de microblogging Tumblr o explicatie a modului in care securitatea datelor personale poate fi compromisa prin instalarea acestui joc.

Pokemon GO: Care este topul celor mai rari sase pokemoni (FOTO)

Jocul Pokemon GO a ajuns deja la stadiul de isterie mondiala, iar pokemonii sunt principalul subiectul de discutie de pe buzele tuturor. in acest context si avand in vedere ca jucatorii de.

Pokemon Go. De unde vine numele jocului care a innebunit lumea

Aproape toata lumea este cucerita de noul joc Pokemon Go, dar nu toti stiu de unde provine numele lui. Numele Pokemon este o abreviere a cuvintelor Pocket Monsters, care in traducere inseamna.

Isteria Pokemon Go: Un barbat din Noua Zeelanda si-a dat demisia de la serviciu pentru a se dedica full time jocului

Jocul Pokemon Go a isterizat intreg mapamondul. Dupa mai multe cazuri in care oamenii s-au pierdut fie intr-un cimitir, fie intr-o mina dupa ce au ajuns acolo la vanatoare de pokemoni,.

Isteria Pokemon Go: Pompierii nu mai salveaza pisici ramase in copaci, ci oameni care il cauta pe Pikachu (VIDEO)

Creste numarul de incidente create de Pokemon Go. O femeie din Statele Unite a ramas blocata in copac dupa ce a incercat sa captureze un Pokemon zburator intr-un cimitir. intre timp, un.

Esti fan Pokemon Go? Iata cum poti avea un super-monstru Vaporeon, fara sa-l cauti nebuneste prin oras!

Presupunand ca aveti deja un monstrulet Eevee in colectia voastra de capturi din Pokemon Go si ca aveti si destule candies pentru a-l dezvolta, s-ar putea sa fiti frustrati ca optiunea evolve pentru acest.

Pokemon Go. Care sunt cei mai rari Pokemoni din lume

Pokemon Go. Pokemonii care ii apar fiecarui jucator de Pokemon Go in aplicatie sunt diferiti, iar in fiecare regiune, in functie de de caracteristicile geografice, sunt mai abundente anumite.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )