Libnet.ro
UNICEF

05:00

Avertismentul economistului Roubini: Brexit, dezintegrarea UE sau a Marii Britanii

România Liberă România Liberă,
Avertismentul economistului Roubini: Brexit, dezintegrarea UE sau a Marii Britanii

Economistul american Nouriel Roubini a avertizat, duminica, ca decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana poate fi inceputul procesului de dezintegrare a blocului comunitar sau al Regatului Unit. continuă pe România Liberă

Nouriel Roubini: Brexitul ar putea insemna dezintegrarea UE sau a Marii Britanii

Decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana ar putea fi inceputul dezintegrarii blocului comunitar sau a Regatului Unit, a afirmat duminica economistul american Nouriel Roubini, potrivit Reuters.

BREXIT. Junker: Iesirea Marii Britanii din UE nu va fi un divort amiabil. UE va fi mai divizata si mai slaba

Brexit-ul nu se va petrece precum un divort amiabil, a avertizat presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, solicitand Londrei sa depuna imediat cererea de parasire a blocului comunitar.

BREXIT. UE cere Marii Britanii sa lanseze procedura de iesire din Uniune imediat ce va fi posibil

Liderii Uniunii Europene au cerut Marii Britanii sa lanseze procedura de iesire din blocul comunitar imediat ce va fi posibil, pentru a evita prelungirea incertitudinii, dupa decizia istorica a alegatorilor britanici in favoarea iesirii din Uniune, transmit AFP si DPA, preluate de Agerpres.

BREXIT. Statele fondatoare,presiuni pentru iesirea rapida a Marii Britanii din UE. Englezii se razgandesc. Aproape trei milioane au semnat pentru un nou referendum

In timp ce statele fondatoare ale Uniunii Europene fac presiuni asupra Marii Britanii sa stabileasca rapid cand va iesi din UE, doua milioane de englezi au semnat o petitie prin care cer un nou referendum privind Brexit-ul.

Astazi are loc votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

---------- *ACTUALIZARE 19:10 Bursa din Londra a inchis in crestere Bursa de la Londra a inchis in aceasta seara in crestere, principalul indice londonez, FTSE 100, apreciindu-se cu 1,23% fata de inchiderea anterioara, ajungand la 6. 338,1 puncte. *ACTUALIZARE 18:02 Nigel Farage a votat in localitatea Biggin Hill *ACTUALIZARE 16:21 Angela Merkel: Consultarile dupa votul britanic vor include toti cei 28 de membri ai Uniunii *ACTUALIZARE 15:22 Inundatii si furtuni puternice in partea de est a Marii Britanii *ACTUALIZARE 14:56 Sondaj: Avans de 10% al taberei care sustine ramanerea in UE *ACTUALIZARE 14:14 Ultimul sondaj dinaintea votului: 52% dintre britanici doresc ramanerea in UE *Lira se apreciaza fata de euro si dolarul american *ACTUALIZARE 13:38 Pagina antologica a ziarului german Bild: Ramaneti in UE si vom recunoaste golul de pe Wembley, din 1966 *ACTUALIZARE 12:47 Om de afaceri roman, editorial anti-Brexit in The Times *ACTUALIZARE 12:28 Fostul premier grec Papandreou: Grecia a decis sa ramana in UE, iar Marea Britanie ar trebui sa faca la fel *ACTUALIZARE 12:11 Premierul Cameron a votat la Londra *ACTUALIZARE 11:38 Renate Weber: Asa cum un Brexit ar insemna automat demisia Guvernului de la Londra, asa ar trebui sa insemne si la nivelul UE *ACTUALIZARE 11:30 Boris Johnson: Brexitul va fi un punct de cotitura in istoria tarii *ACTUALIZARE 11:02 Cameron, o ultima pledoarie ca britanicii sa voteze pentru ramanerea in UE *ACTUALIZARE 10:45 Secretarul general al NATO: Ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana este esentiala pentru combaterea terorismului *ACTUALIZARE 09:10 S-au deschis sectiile de vot *ACTUALIZARE 07:53 Tabara In si-a recapatat avansul inaintea referendumului asupra UE.

BREXIT. Cum este lovita Real Madrid de decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana are impact si asupra fotbalului, iar Real Madrid are deja o problema, pentru ca galezul Gareth Bale a devenit jucator extracomunitar si clubul madrilen ar.

BREXIT. Fostul primar londonez: Iesirea Marii Britanii din UE, un triumf pentru democratie

Iesirea din Uniunea Europeana ar fi un punct de cotitura in istoria Marii Britanii si un triumf pentru democratie, a declarat joi, pentru The Telegraph, Boris Johnson, fost.

Brexit. Vicecancelarul german Sigmar Gabriel: UE nu va face Marii Britanii noi oferte pentru a o mentine in blocul comunitar

Uniunea Europeana nu va face Marii Britanii noi oferte pentru a o mentine in blocul comunitar, a declarat duminica vicecancelarul german Sigmar Gabriel pentru cotidianul economic Handelsblatt, potrivit Reuters, transmite Agerpres. Britanicii au decis sa plece. Nu vom purta discutii despre ce mai poate UE oferi britanicilor pentru a-i mentine in interiorul blocului comunitar, a mai spus el.

BREXIT. Scotia crede ca poate bloca iesirea Marii Britanii din UE

Parlamentul Scotiei ar trebui, in mod normal, sa fie consultat pe tema iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana si poate bloca decizia, afirma premierul scotian, Nicola Sturgeon, conform BBC News.

Brexit: Primarul Londrei cere mai multe competente pentru capitala Marii Britanii si un cuvant de spus in negocierile cu UE

Primarul Londrei, laburistul Sadiq Khan, a anuntat sambata ca va cere mai multe competente pentru capitala Marii Britanii si sa ia parte la negocierile cu Uniunea Europeana dupa votul in favoarea Brexitului la referendumul de joi, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )