Libnet.ro
UNICEF

10:00

Avertismentul lui Dragomir pentru Dan Petrescu

Online Sport Online Sport,
Avertismentul lui Dragomir pentru Dan Petrescu

Dumitru Dragomir spune ca il apreciaza pe Dan Petrescu ca antrenor si de aceea ii ofera un sfat parintesc. continuă pe Online Sport

Dan Petrescu rateaza cupele europene

Esec pentru Dan Petrescu in finalul sezonului din Rusia. Ultimele doua etape s-au dovedit de cosmar pentru antrenorul roman de la Dinamo Moscova, iar formatia din capitala Rusiei a ratat calificarea in viitoarea editie a cupelor europene.

Dan Petrescu vede Steaua in grupele Ligii Campionilor

Chiar daca el a ratat in ultima etapa calificarea in viitoarea editie a cupelor europene cu Dinamo Moscova, Dan Petrescu este convins ca Steaua poate ajunge in grupele celei mai importante competitii din fotbalul european.

Dan Petrescu, aproape de o despartire de Dinamo Moscova: Sunt dezgustat

Dupa Mircea Rednic, un alt antrenor roman este pe cale de a-si schimba echipa in aceasta vara. Dan Petrescu nu stie daca va mai continua la Dinamo Moscova.

Dan Petrescu si-a pus toti jucatorii lui Dinamo Moscova in cap

Dupa remiza alba inregistrata in partida Dinamo Moscova Volga Novgorod in ultima etapa a campionatului Rusiei, rezultat care a lasat echipa lui Dan Petrescu in afara cupelor europene, jucatorii si conducatorii gruparii ruse l-au luat la tinta pe antrenorul roman, pe care il considera responsabil de acest esec.

Dinamo Moscova - Volga 0-0/ Dan Petrescu a ratat prezenta in viitorul sezon al Europa League

Dinamo Moscova a ratat calificarea in viitoarea editie din Europa League, echipa pregatita de Dan Petrescu remizand, scor 0-0, cu Volga. Cum Rubin Kazan a invins cu 2-0 pe FC Krasnodar, Dinamo a incheiat sezonul pe locul 7.

Dan Petrescu a ratat calificarea in Europa League cu Dinamo Moscova, dupa o remiza in ultima etapa

Antrenorul Dan Petrescu a ratat, duminica, calificarea in Europa League cu Dinamo Moscova, dupa ce a obtinut doar o remiza, scor 0-0, in ultima etapa din Rusia, in fata celor de la Volga, potrivit.

Dan Petrescu isi ia adio de la Europa! Dinamo Moscova nu a reusit sa invinga o echipa din subsolul clasamentului

Dinamo Moscova - Volga Novgorod: 0-0 / Echipa lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova, a obtinut duminica doar o remiza alba in meciul cu Volga, rezultat care o face sa rateze participarea in cupele europene din sezonul viitor.

Dan Petrescu isi ia adio de la Europa. Dinamo Moscova nu a reusit sa invinga o echipa din subsolul clasamentului

Dinamo Moscova - Volga Novgorod: 0-0 / Echipa lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova, a obtinut duminica doar o remiza alba in meciul cu Volga, rezultat care o face sa rateze participarea in cupele europene din sezonul viitor.

Sfaturile lui Dragomir pentru Becali dupa gratii

Dumitru Dragomir a trecut inainte de 1989 prin experienta carcerala si stie cum te poti descurca dupa gratii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )