Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sfaturile lui Dragomir pentru Becali dupa gratii

Online Sport Online Sport,
Sfaturile lui Dragomir pentru Becali dupa gratii

Dumitru Dragomir a trecut inainte de 1989 prin experienta carcerala si stie cum te poti descurca dupa gratii. continuă pe Online Sport

Doamna Macovei este FRIGIDA. Are orgasm doar cand vede oamenii dupa gratii. Mesajul scris pe Facebook de UDMR-istul Marko Attila

Deputatul UDMR, Marko Attila, o ataca dur pe Monica Macovei. Acesta spune, intr-o postare pe Facebook, ca europarlamentarul se bucura doar atunci cand isi vede adversarii politici dupa gratii. Politicianul mai.

Romania, tara condamnarilor fara probe? Documente din dosarul care a trimis dupa gratii doi grei de la varful Armatei

Documente din dosarul care a trimis dupa gratii doi grei de la varful Armatei, fostul ministru al Apararii, Victor Babiuc, si generalul Dumitru Cioflina, au fost prezentate in editia de sambata seara a.

Ce spunea Becali despre libertate inainte sa ajunga dupa gratii.

Gigi Becali, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN, spunea, inainte sa ajunga la inchisoare, ca sentimenul cel mai urat pe care il traieste un om este cand se afla intre gratii. Becali a facut aceasta afirmatie pe 19 martie, cand se declara de acord cu o amnistie care sa-i permita fostului premier Adrian Nastase sa iasa din inchisoare. Citeste si Gigi Becali, pomenit la SLUJBA de duminica a bisericii pe care a construit-o in .

Marko Attila: Monica Macovei e frigida. Are orgasm doar cand vede oameni dupa gratii.

Deputatul UDMR Marko Attila este vizibil deranjat de atitudinea si comentariile fostului ministru al Justitiei, Monica Macovei, pe tema condamnarii lui Gigi Becali. In ultimele zile am auzit-o de cateva ori la televizor pe Monica Macovei, citata si astazi de o televiziune de stiri, care sustine ca partidele de guvernamant pregatesc gratierea lui Becali. Am auzit acelasi lucru si dupa incarcerarea lui Nastase. Toata lumea stie ca Gigi nu va fi gratiat, asa cum nu a fost nici Nastase. Din .

Avertismentul lui Dragomir pentru Dan Petrescu

Dumitru Dragomir spune ca il apreciaza pe Dan Petrescu ca antrenor si de aceea ii ofera un sfat parintesc.

Procurorii DNA cer patru ani de inchisoare cu executare pentru Becali in dosarul Valiza

Procurorii DNA au cerut, luni, la ICCJ, acolo unde se judeca dosarul Valiza, condamnare de patru ani de executarepentru George Becali, acuzat pentru dare de mita si fals in inscrisuri. De asemenea,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2597 seconds )