Libnet.ro
UNICEF

18:15

Avertizare de CEATA pentru 11 judete din sudul tarii si Moldova.

România Liberă România Liberă,
Avertizare de CEATA pentru 11 judete din sudul tarii si Moldova.

Meteorologii au emis, vineri dimineata, o avertizare nowcasting de ceata pentru judetele Braila, Ialomita, Calarasi, Iasi, Botosani, Bacau, Neamt, Vrancea, Galati, Vaslui, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Potrivit ANM, intre orele 7:00 si 11:00, pe arii extinse din judetele Braila, Ialomita, Calarasi si zona de campie a judetului Buzau, inclusiv drumurile nationale aferente si autostrada A2, se va semnala ceata care scade vizibilitatea, local sub 200 metri si izolat . continuă pe România Liberă

Avertizare de ceata pentru 10 judete, inclusiv Autostrada A2

Meteorologii au emis, vineri dimineata, o avertizare nowcasting de ceata pentru 10 judete, inclusiv autostrasa A2. Judetele afectate sunt Braila, Ialomita, Calarasi, Iasi, Botosani, Bacau, Neamt,.

Cultivatorii de banane din sudul Filipinelor cersesc la marginea drumurilor dupa trecerea ...

Protejati de catre insurgenti comunisti sau musulmani de muntii care ii inconjoara, plantatorii de banane dintr-o vale din sudul Filipinelor au fost devastati de trecerea Taifunului Bopha, iar agricultorii, care nu mai au nimic, cersesc la marginea drumurilor, relateaza AFP, potrivit Mediafax. In timpul trecerii in noaptea de marti spre miercuri de saptamana trecuta, taifunul cel mai violent care a lovit arhipelagul in acest an a provocat moartea a peste 700 de persoane si mai mult de 800 .

Software romanesc pentru Administratia Vamala din Republica Macedonia

SIVECO Romania va dezvolta sistemele Integrated Tariff Environment - ITE ale Comunitatii Europene TARIC) pentru Administratia Vamala din Republica Macedonia, in cadrul unui proiect ce se va desfasura in perioada 2012 - 2014, conform unui comunicat trimis redactiei.

Trenurile din sudul si sud-estul tarii au intarzieri intre 30 si 120 de minute

Circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna, iar unele trenuri care tranziteaza mai multe regionale din sudul si sud-estul tarii ajung la destinatie cu intarzieri cuprinse intre 30 si 120 de minute, intarzieri mai mari fiind pe ruta Bucuresti-Constanta, a anuntat compania CFR SA.

NIS a primit unda verde pentru explorarile din vestul tarii

NIS are acum cale libera, prin partenerul sau din Romania - East West Petroleum Corp - sa inceapa in forta programul de explorare si productie a zacamintelor petroliere din vestul tarii.

Scolile din 11 localitati din Teleorman, inchise joi si vineri din cauza zapezii.

Scolile din 11 localitati din Teleorman sunt inchise joi si vineri, din cauza zapezii, decizia fiind luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, dupa ce mai multe drumuri au fost blocate, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Teleorman, potrivit Mediafax. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Teleorman a decis ca joi si vineri sa fie inchise scolile gimnaziale din Dracsani, Saceni, Orbeasca de Sus, Talpa, Vartoapele de Sus, Zambreasca, Putineiu, .

Trei firme abonate la contracte cu statul au castigat un contract de 54 milioane de euro pentru semnalizarea rutiera din Bucuresti

Firmele Dumbrava Semnalizare, Vesta Investment si Primacons Group au catigat un contract de circa 54 de milioane de euro pentru semnalizarea rutiera din Capitala semafoare, marcaje rutiere), potrivit informatiilor publicate pe site-ul de licitatii publice. Licitatia a fost organizata de Administratia Strazilor Bucuresti, iar cele trei firme sunt abonate la contractele cu institutiile statului. La licitatie au participat trei firme.

Opt trenuri anulate din cauza temperaturilor scazute. In sudul tarii se inregistreaza intarzieri

Opt trenuri de calatori au fost anulate si mai multe garnituri care circula in jumatatea de sud a tarii au intarzieri din cauza unor probleme tehnice aparute la materialul rulant si la infrastructura feroviara ca urmare a temperaturilor foarte scazute, a anuntat, vineri, compania CFR SA.

Fost politist rus, trimis la inchisoare pentru 11 ani pentru moartea jurnalistei Anna Politkovskaya

Un fost politist rus a fost condamnat la 11 ani de inchisoare pentru rolul care l-a jucat in uciderea cunoscutei jurnaliste Anna Politkovskaya. Dmitry Pavlyuchenkov a fost gasit vinovat de catre un tribunal.

Sedinta Colegiului Director al PDL pentru analizarea rezultatelor din 9 decembrie/ Vasile Blaga: Partidul va ramane unit/ Cristian Preda si Sever Voinescu au demisionat din conducerea PDL/ Conventie extraordinara in martie pentru alegerea unei noi conduce

Democrat liberalii se reunesc, vineri la ora 11. 00, in sedinta Colegiului Director pentru a analiza esecul inregistrat de partid in alegerile din 9 decembrie. Potrivit surselor Hotnews. ro in sedinta se va propune convocarea in primavara a unei Conventii Extraordinare. Intalnirea se anunta a fi una tensionata, atat conducerea PDL cat si liderii din teritoriu trebuie sa dea explicatii si sa analizeze rezultatele slabe pe fiecare organizatie in parte. Hotnews. ro va prezenta principalele evenimente de la sedinta PDL. UPDATE: 15:20 Democrat liberalii au decis sa convoace Consiliul National de CoordonareCNC) pe 23 februarie, for care stabileste data si organizarea Conventiei Extraodinare a PDL. De asemenea pana pe 15 februarie se va face evaluarea organizatiilor PDL. 01 Cristian Boureanu: De PDL va pot spune ca eu cel putin si foarte muti dintre colegi mergem pe ideea sa facem o Conventie Nationala undeva in primavara. Vrem sa ramanem uniti in momentul de fata, deja sunt extrem de multe greseli pe care Guvernul USL le face si nu vreau sa sune ca declaratie dupa alegeri, dar cred ca romanii isi vor da repede seama ca au votat un guvern de mincinosi. UPDATE 12:24 Sever Voinescu a demisionat din functia de vicepresedinte PDL. 41 Cristian Preda si-a depus demisia din functia de prim vicepresedinte. Potrivit surselor participante la sedinta Preda a declarat in interior ca isi asuma esecul Aliantei Romania Dreapta fiind unul dintre liderii PDL care au pledat pentru constituirea Aliantei. UPDATE Vasile Blaga, jurnalistilor, inainte de sedinta: O sa ramaneti placut surprinsi partidul va ramane unit/ Ioan Oltean: Cezar Preda nu mai demisioneaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )