Libnet.ro
UNICEF

21:00

Avertizare cod galben de ceata pentru mai multe judete

B1 B1,
Avertizare cod galben de ceata pentru mai multe judete

Meteorologii au emis, joi dimineata, mai mult avertizari cod galben de ceata pentru judetul Maramures, Cluj, Mures si Sibiu, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Prima avertizare este valaib. continuă pe B1

Avetizare cod galben de ceata pentru mai multe judete

Meteorologii au emis, joi dimineata, mai mult avertizari cod galben de ceata pentru judetul Maramures, Cluj, Mures si Sibiu, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Prima avertizare este valaib.

Avertizare cod galben de ceata in judetul Satu Mare

Meteorologii au emis, joi dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru judetul Satu Mare, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 07:00 si 10:00. in a.

Cod galben de ceata in judetul Satu Mare

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ceata, vizat fiind judetul Satu Mare, inclusiv municipiul Satu Mare.

Soferii care circula pe A1 trebuie sa reduca viteza. Este cod galben de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri dupa-amiaza, doua avertizari nowcasting COD GALBEN DE CEATA pentru autostrada A1 si judetele Arges si Satu Mare, valabile pana la ora 23.

Clujul sub ceata. Meteorologii au anuntat cod galben

Specialistii au anuntat ca joi, 27 noiembrie, Clujul este sub cod galben intre orele 8. 00 si 11. in ciuda cetii nu sunt zboruri anulate sau intarziere pe Aeroportul International Cluj, potrivit site-ului institutiei.

Cod galben de burnita si polei in judetele Dambovita si Arges

Judetele Arges si Dambovita se afla, joi, sub avertizare cod galebn de burnita, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, in intervalul 08:00 - 14:00, local in judetele Arges si.

Din nou fara apa calda si caldura in mai multe blocuri din Oradea

Din nou o veste proasta pentru oradeni. Din aceasta dupa amiaza s-a intrerupt furnizarea apei calde si agentului termic pentru incalzire in mai multe zone ale orasului.

Japonia: Mai multe zboruri au fost anulate din cauza eruptiei vulcanului Aso (VIDEO)

Mai multe zboruri au fost anulate in Japonia din cauza eruptiei vulcanului Aso, au anuntat, joi, Japan Airlines JAL) si ANA Holdings, relateaza AFP. Japan Airlines a anulat cel putin 12 zboruri cu plecare de pe.

Economia Romaniei va depasi cele mai multe tari din Europa emergenta

Economia Romaniei va creste intr-un ritm sustinut in urmatorii doi ani, de peste 3%, depasind cele mai multe tari din Europa emergenta, recuperarea fiind sprijinita de trecerea de la o crestere bazata pe exporturi la un avans generat de cererea.

Vaslui: Prefectura a reclamat la Parchet 80 de persoane care ar fi votat de mai multe ori

Prefectura Vaslui a reclamat la Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui, ca aproximativ 80 de persoane din doua localitati din sudul judetului au votat de mai multe ori, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )