Libnet.ro
UNICEF

14:00

Avertizare de fenomene meteo periculoase pentru luni si marti in Caras-Severin

Adevărul Adevărul,
Avertizare de fenomene meteo periculoase pentru luni si marti in Caras-Severin

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a reunit astazi, 10 iunie 2013, la sediul Institutiei Prefectului Judetul Caras-Severin, ca urmare a emiterii atentionarii meteorologice Cod Galben de precipitatii care vizeaza judetul in perioada imediat urmatoare. continuă pe Adevărul

Avertizare de fenomene meteo periculoase pentru luni si marti in Caras-Severin UPDATE 2

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a reunit astazi, 10 iunie 2013, la sediul Institutiei Prefectului Judetul Caras-Severin, ca urmare a emiterii atentionarii meteorologice Cod Galben de precipitatii care vizeaza judetul in perioada imediat urmatoare.

VIDEO Cum va fi vremea la inceput de saptamana. Prognoza meteo pentru luni si marti, in tara si in Bucuresti

Luni, vremea va continua sa se incalzeasca in jumatatea de sud-est a tarii, dar gradul de instabilitate atmosferica se va accentua in majoritatea regiunilor si se va manifesta prin dezvoltari noroase convective, averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie si izolat caderi de grindina, transmite Mediafax.

Intoxicatie alimentara: Alimente periculoase pentru copii si adulti

Alimentele sanatoase se pot transforma intr-un real pericol pentru copii si adulti. Chiar daca nu prezinta nici o suspiciune din punctul de vedere al aspectului, mirosului sau gustului, ele pot cauza o forma de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )