Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Cum va fi vremea la inceput de saptamana. Prognoza meteo pentru luni si marti, in tara si in Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum va fi vremea la inceput de saptamana. Prognoza meteo pentru luni si marti, in tara si in Bucuresti

Luni, vremea va continua sa se incalzeasca in jumatatea de sud-est a tarii, dar gradul de instabilitate atmosferica se va accentua in majoritatea regiunilor si se va manifesta prin dezvoltari noroase convective, averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie si izolat caderi de grindina, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Prognoza meteo pentru weekend: Ce temperaturi se vor inregistra in Bucuresti, la munte si la mare

Sambata, vremea va fi in general instabila. Indeosebi dupa-amiaza si seara temporar innorarile vor fi accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii relativ extinse in majoritatea zonelor, informeaza Mediafax.

Prognoza meteo pentru vineri: Vremea va fi instabila

Vineri, vremeava fi in general instabila. Cerul va avea innorari accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului trecator cu aspect de vijelie, in estul, centrul si sud-estul tarii, precum si la munte, unde cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 30. 40 l/mp si va cadea grindina.

Cod galben de vijelii pana vineri seara. Vezi zonele vizate si prognoza meteo

Meteorologii au emis, joi, cod galben de ploi, valabil pentru zona de est si nord a tarii, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM). Atentionarea este valabila din aceasta seara, de la ora 18, pana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )